Annonce
Sport

Sormani tilfreds med nulløsningen i Horsens

Adolfo Sormani var overordnet godt tilfreds med VB-mandskabets indsats mod AC Horsens. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Melker Hallberg fik sin første start for VB i lokalopgøret i Horsens - kræfterne rakte til en times tid.

Annonce

Horsens: Det positive overskyggede det negative, da Adolfo Sormani gjorde status efter Vejle Boldklub fredag aften spillede 0-0 i Horsens.

- Vi gav ingen chancer væk. Heller ikke selvom vi mødte et hold, som er mestre i lange indkast og hjørnespark, sagde VB-træneren efter kampen.

- De lange indkast og hjørnespark giver ofte noget forvirring, når mange spillere er samlet tæt ved målet, men det kontrollerede vi godt, fortsatte han.

Sormani konstaterede ligeledes med tilfredshed, at VB'erne viste den rigtige attitude - noget Adolfo Sormani efterlyste i kampen inden.

Mens defensiven stod, som den skulle, kneb det mere med offensive. VB skabte præcis som AC Horsens stort set intet i løbet af de 90 minutter.

- Det var svært mod et hold, som stod meget dybt og forsvarede sig godt med stor fysisk, sagde VB-træneren, som dog slog fast, at der i den kommende landskampspause skal arbejdes på det offensive.

Annonce

Hallberg snart klar til en hel kamp

Adolfo Sormani valgte af bænke anfører Jacob Schoop til opgøret, og i stedet spillede Melker Hallberg for første gang fra start.

- Schoop har gjort det godt og spillet med i alle vores kampe. Vi har mange spillere, og vi skal holde dem i gang, sagde Sormani.

Det er små to måneder siden, Melker Hallberg seneste spillede en fodboldkamp fra start, og efter han skiftede til VB, døjede han med en knæskade.

- Jeg har endnu ikke til 90 minutter, sagde Hallberg efter kampen, hvor han efter en time satte sig ud på bænken og overlod pladsen til Jacob Schoop.

Melker Hallberg var inden kampen en smule nervøs, men fandt sig hurtigt godt til rette på VB-mandskabet.

- Jeg har efterhånden et godt stykke tid trænet med de andre, så der var ikke problemer med at falde ind i spillet og finde de andre, sagde Melker Hallberg, som forventer, at han er klar til 90 minutters fodbold på den anden side af landskampspausen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce