Annonce
forside

Sovende og fuld toiletgæst udløste tågekanon og storalarm i Brugsen

Politi, brandvæsen og brugsuddeler måtte hjælpe mand ud af forretningen natten til lørdag

Annonce

Give: En noget beruset herre fra Give fik sig natten til lørdag et chok i Brugsen i Give.

I sin brandert var han faldet i søvn på dagligvarebutikkens toilet. Derfor opdagede han ikke, at personalet lukkede og låste. Inden havde man tjekket toilettet, men da døren ikke var låst, opdagede personalet ikke manden.

Først lige efter midnat vågnede han og gik ud i butikken. Dermed satte han gang i alle butiksalarmer og samtidigt den tågekanon, der udløses ved indbrud. På et øjeblik var butikken indhyllet i tæt tåge - og det gjorde ikke mandens forvirring mindre.

Annonce

Udløste kædereaktion

Samtidigt udløste han en kædereaktion. Alarmen gik både hos politi og brandvæsen - og naturligvis også hos brugsuddeler Claus Villumsen. Han var kommet hjem efter en lang Give Open By Night - og nu tydede alt på, at der var tyve i hans butik:

- Da jeg kom til butikken, holdt en brandbil med otte mand plus to patruljevogne med fire betjente. Inde i butikken kunne vi se en mand, der vinkede helt vildt og helt tydeligt gerne ville ud, fortæller Claus Villumsen.

Annonce

Troede han var i Føtex i Vejle

Da brugsuddeleren fik låst op, stod det hurtigt klart, at manden ikke var brudt ind, men forsøgte at komme ud:

- I første omgang fik han håndjern på, men fortalte betjentene, at han allerede havde ringet til politiet. Betjentene tjekkede så på stationen for at få det bekræftet - og den var god nok, bortset fra, at manden havde fortalt, at han var låst inde i Føtex i Vejle. Det viser noget om, hvor forvirret han var, fortæller Claus Villumsen.

Annonce

Butikken skulle luftes ud

Indsatsleder Jan Lehmann fra Trekant Brand Vejle kan bekræfte, at turen natten til lørdag gik til Give - kun for at konstatere, at det var tågekanonen, der havde udløst brandalarmen.

- Derfor var der ikke mere at gøre for os, så vi kunne køre tilbage til stationen, siger Jan Lehmann.

Til gengæld var der stadig et par timers arbejde for brugsuddeler Claus Villumsen. Brugsen skulle luftes ud, inden alarmerne igen blev sluttet til:

- Ellers ville røgalarmen bare været gået igen, forklarer Brugsuddeleren, der fik en ekstra lang Open By Night.

Den uheldige fulderik? Han blev sendt hjem for at sove rusen ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sovende bilist anholdt

Vejle

Vejlensere: Prisen på elbiler skal ned

Annonce