x
Annonce
Kultur

Spørgsmål fra læsere: Hvorfor reagerede bestyrelsesmedlemmer ikke tidligere?

De senere år har der været fyldt til premierer og mange succeser for Fredericia Teater. Siden gik det kraftigt nedad bakke, og læsere undrer sig over, at bestyrelsen ikke greb ind. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Fredericia: Oven på nyheden om Fredericia Teaters konkurs har flere læsere brugt lejligheden til at stille spørgsmål til Fredericia Dagblad.

Flere undrer sig over bestyrelsens rolle i sagen, hvor der ifølge i pressemeddelelse mandag var et likviditetsbehov på over 50 millioner kroner. Har bestyrelsen forsømt sit ansvar, og hvorfor reagerede de to bestyrelses-medlemmer fra Fredericia Byråd ikke tidligere?

Fredericia Dagblad har talt med Pernelle Jensen (V) og Ole Steen Hansen (S) om de spørgsmål. De fastslår begge, at de også er blevet overrasket over den meget hurtige og negative økonomiske udvikling i Fredericia Teater.

Efter at teatret meldte ud om fyringer 29.januar - og udsigten til et underskud på 20 millioner - kom der senere nye og mere negative økonomiske meldinger fra teatret.

- Byrådet har set de samme informationer, vi har set. Det er ikke sådan, at bestyrelsen har siddet på informationer. Der har været en meget tæt dialog med både byrådet og økonomiudvalget, siger Venstre-politikeren.

Læs deres forklaring i denne artikel, som er en plus-artikel.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce