Annonce
Billund

Spansk selskab åbner ruter fra Billund: Flyv direkte til Barcelona, Malaga og Mallorca

Når det spanske flyselskab Vueling til juni åbner tre nye ruter fra Billund Lufthavn, får feriehungrende danskere mulighed for at flyve direkte fra Billund til Barcelona, Malaga og Mallorca. Foto: Paul Hanna/Reuters/Scanpix.
Til sommer får feriehungrende vestdanskere mulighed for at flyve direkte til tre populære spanske feriedestinationer, når selskabet Vueling åbner tre nye ruter til og fra Billund.
Annonce

Billund: Når sommerferien melder sin ankomst, begynder et nyt flyselskab at flyve til og fra Billund Lufthavn. Det er det spanske selskab Vueling, som den 18. juni for første gang vil transportere passagerer mellem Billund og de spanske byer Barcelona og Malaga samt ferieøen Mallorca.

To gange om ugen – mandag og fredag – bliver der mulighed for at komme til og fra Barcelona, mens der om onsdagen og lørdagen er mulighed for at flyve til og fra Malaga samt Mallorca.

Aftalen med det spanske flyselskab vækker stor begejstring i Billund Lufthavn.

- Ikke alene er det ekstremt populære feriedestinationer, de bringer med sig, men vi er stolte af, at vi nu samarbejder med Vueling. Det er et samarbejde, der længe har stået højt på vores prioriteringsliste, siger Jan Hessellund, der er administrerende direktør i Billund Lufthavn, ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

Attraktive ruter

Da der er tale om tre spanske rejsemål, som sædvanligvis er meget populære for feriehungrende danskere, er det oplagt, at ruterne netop henvender sig til danskere, der gerne vil have lidt sol og varme. Men der er også håb om, at ruterne kan være med til at trække turister den modsatte vej, så spanierne kan se mere af Danmark.

- Mallorca og Malaga har altid været attraktive charterdestinationer for danskerne. Men Danmark og i særdeleshed Vestdanmark kan også noget for de spanske turister, siger Jan Hessellund og tilføjer, at han især forestiller sig, at mennesker fra Barcelona kan se en idé i en ferietur til den vestlige del af Danmark.

- Vi har attraktive Unesco-områder, flere attraktioner, heriblandt Legoland, og så er vi stærke på gastronomi. Og med Vuelings popularitet i Spanien vil de helt sikkert også bringe turister med til Danmark, siger lufthavnsdirektøren.

Hos Vueling kan passagererne booke en billet direkte hos selskabet, som dog også er kendt for at arbejde tæt sammen med de forskellige rejseselskaber, som arrangerer charterrejser for danskerne.

Vuelling reklamerer med billetter helt ned til 145 kroner per styk.


Det er et samarbejde, der længe har stået højt på vores prioriteringsliste.

Jan Hessellund, direktør, Billund Lufthavn
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund

Genstart Billund Kommune!

Billund

Privat børnehave er lukket ned: Den britiske variant af covid-19 er konstateret i både Grindsted og Billund

Annonce