Annonce
Erhverv

Sparekasse-direktør: - Vi udtaler os ikke om kundeforhold

Martin Baltser, administrerende direktør i Middelfart Sparekasse, fortæller, at banken ikke kan og vil udtale sig om Jan Makholms sag. Han henviser til, at der er klageveje for kunder, der utilfredse med deres pengeinstituts afgørelser. Arkivfoto

Middelfart Sparekasse vil ikke kommentere Jan Makholms kritik af den rådgivning, han har fået i sparekassen.

Vejle/Middelfart: Hos Middelfart Sparekasse i Vejle ønsker man ikke at udtale sig om Jan Makholms kritik af den rådgivning, han har fået i sparekassen.

I stedet henvises til administrerende direktør Martin Baltser, der dog heller ikke

- Vi hverken må, kan og vil ikke udtale os om enkeltkunde-forhold. Det må vi ikke uanset om kunden så har udtalt sig, siger Martin Baltser.

Han tilføjer, at der er klageveje for kunder, som utilfredse med deres pengeinstituts afgørelser.

- Generelt er det sådan, at man som privatkunde kan klage over afgørelser til Pengeinstitutankenævnet og hvis man er erhvervskunde, så må man i sidste ende ty til sin advokat. I Middelfart Sparekasse har vi særdeles få sager i Pengeinstitutankenævnet, vi har særdeles få klagesager og vi har særdeles få sager, hvor vi slås med vores kunder gennem advokater. Det er meget usædvanligt, siger Martin Baltser.

Annonce

Kan gradbøjes

- Et helt generelt spørgsmål: Hvis du hører udtrykket "holde skindet på næsen", hvordan fortolker du det så?

- Arh, det synes jeg er meget svært at sige. Der er jeg nødt til at kende konteksten. Det kan nok gradbøjes lidt. Nogle vil sige at "holde skindet på næsen" det er, at man ikke taber penge. Nogle vil sige, at "holde skindet på næsen" det er, at man ikke taber mere end man sådan på forhånd havde taget stilling til, at man ville risikere, siger Martin Baltser.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Ny vej er afgørende for Kvickly

Annonce