Annonce
Billund

Sparekassen Kronjylland skal lave frivilligt arbejde: Søger lokale forslag

Den 26. november skal medarbejderne i Spar Kronjylland ud at lave frivilligt arbejde. Men hvor? Foto: Kristina V. Skjoldborg

Billund: Sparkassen Kronjylland kan inden længe, den 26. november, fejre sin 190 års fødselsdag. I den forbindelse har sparekassen valgt at lukke samtlige 50 filialer én dag. Det er ikke, fordi medarbejderne skal holde fri, tværtimod.

De skal alle ud og arbejde i den gode sags tjeneste, og det gælder også for medarbejderne i Billund.

- Jeg tænkte ’sådan’, da jeg så det, for jeg synes, det er en super god idé, og vi er klar til at komme i gang, siger afdelingsdirektør for Spar Kronjylland i Billund, Jørgen Ingemann Møller.

Annonce

Beder om forslag

Der er bare det, at medarbejderne endnu ikke ved, hvad de skal. Det skal de nemlig selv finde ud af.

- Det skal ikke være privat hækklipning eller strygning af tøj, siger Jørgen Ingemann Møller, men ellers er han åben over for forslag.

- Vi vil rigtig gerne have nogle forslag til, hvad vi kan lave. Så send et forslag, så kommer det med i puljen.

De er ni medarbejdere i det hele i Sparkassen Kronjylland, og arbejdet i den gode sags tjeneste skal som udgangspunkt være i Billund-området.

Har man et forslag til, hvad medarbejderne kan lave tirsdag den 26. november, er man velkommen til at ringe til Sparekassen på: 76 88 91 61 eller skrive en mail til: billund@sparkron.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce