Annonce
Billund

Sparekassens ansatte tog dagen fri og bagte 800 boller

800 boller blev der bagt i skolekøkkenet. Foto: Inger Donslund
Tirsdag stod på frivilligt arbejde for Sparekassen Kronjyllands medarbejdere i både Billund og Vorbasse i forbindelse med sparekassens 190-års fødselsdag.
Annonce

Billund/Vorbasse: For at markere Sparekassen Kronjyllands 190 års jubilæum holdt samtlige pengeinstitutter lukket for at bruge dagen på at arbejde i den gode sags tjeneste.

Medarbejderne fra afdelingen i Billund kom vidt omkring i både Grindsted og Billund. De var blevet inddelt i fire holdt, og havde blandt andet været i en børnehave, på Lindegården i Grindsted, trænet med håndboldholdet 'Lykkeliga', cyklet med de ældre på plejehjemmet i Billund og været til spilledag på Lindegården i Billund.

- Det har været en meget sjov og anderledes dag. Der, hvor vi er kommet ud, har folk været så glade og taknemmelige, sagde Søren Vinther fra Sparekassen Kronjylland.

Han og kollegerne Johnny Hansen og Karina Husted havde medbragt store flotte lagkager til spilledag på Lindegården.

Carina husted, Johnny Hansen og Søren Vinther havde medbragt lagkager til Lindegården. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce

Masser af kage i Vorbasse

Også for medarbejderne i Sparekassen Kronjyllands afdeling i Vorbasse stod den på arbejde i den gode sags tjeneste.

Nogle af medarbejderne var mødt tidligt op i Vorbasse Skoles skolekøkken for at bage hele 800 boller, der senere skulle uddeles i lokalområdet i både Vorbasse og Hejnsvig.

Imens der blev bagt på livet løs på skolen, var andre medarbejdere på tur i børnehaven Andedammen med fire store kagemænd bagt af bageren i Vorbasse. Der blev tilmed sunget fødselsdagssang for sparekassen.

Det var dog ikke slut med uddeling af kager, for kort før middag kom sparekassen på besøg hos plejecenteret Frihavnen med en kæmpe lagkage til stor glæde for de ældre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce