Annonce
Kultur

Spillesteder på dupperne: Så er der koncerter

Jonah Blacksmith giver koncert i musikteatret på søndag. Koncerten var tidligere udsolgt, men med ny dato og en flytning fra Bygningen er der endnu billetter at købe. Pressefoto
Bygningen flytter en næsten udsolgt koncert med Jonah Blacksmith til musikteateret for at få plads til publikum.

Vejle: Torsdag. Søndag. Næste torsdag. Isam B. Jonah Blacksmith. D-A-D.

Tre rigtige koncerter med levende musikere og levende medpublikummer på en uge. Så er vi i gang igen.

Alle tre koncerter foregår i Vejle Musikteater. Men den midterste har Bygningen som arrangør:

Annonce

Der var udsolgt til en stående koncert med Jonah Blacksmith i Bygningens store sal. Men efter to datoændringer og dét, som musikbooker Bjarne Rask kalder et "helvedes hyr", købte han sig plads i musikteateret, hvor der er plads til 500 siddende gæster med en coronameter mellem sig.

- Så slipper vi da for at skulle sende koncerten til Fredericia, som vi gjorde med Annika Aakjær, siger Bjarne Rask.

Stadig billetter til salg

Men den seneste flytning af koncerten til en ny dato - på søndag den 9. maj - betød, at nogle købere skulle have deres billet ombyttet, da de ikke kunne være med på den nye dato. Så selv om koncerten tidligere er meldt udsolgt, er der stadig billetter til den koncert.

Bygningens folk har været hjemsendt, men nu sættes alting op i gear. Personalet mødte ind mandag for at gøre klar til forskellige arrangementer. Der er dog ikke så mange ting tilbage før sommerferien.

- Men efteråret er tæt pakket med udsatte ting. Der er flere uger, hvor vi har koncerter hver aften fra onsdag til søndag, siger Bjarne Rask.

Annonce

Godt for Rock i Byparken

En anden stor lokal kulturmaskine, der er på vej op i omdrejninger, er Vejle Musikteater. Personalet var kaldt ind til træning i søndags, så alle ved, hvordan publikums færd ind gennem kontrol, hen til deres pladser og ud igen, skal udføres. Musikteatret genåbner for offentlig adgang med en koncert torsdag klokken 20 med Isam B.


Aftalen bekræfter, at vi kan arbejde, som vi har planlagt. Vi ved fra sidste efterår, hvordan det skal gøres. Den største forskel er, at vi nu også skal se coronapas.

Mette Kier, direktør i Vejle Musikteater


Husets direktør, Mette Kier, er glad for den politiske aftale fra natten til tirsdag.

- Den bekræfter, at vi kan arbejde, som vi har planlagt. Vi ved fra sidste efterår, hvordan det skal gøres. Den største forskel er, at vi nu også skal se coronapas, siger hun.

En del af de mere langsigtede dele af den politiske aftale passer hende særligt godt. Fra 1. august åbnes yderligere for udendørs arrangementer, og det er jo næsten held på bestilling, når man har en vare, der hedder "Rock i Byparken" med koncerter 13., 20. og 27. august.

- Vi har sat 4000 partoutbilletter til salg, som er det, vi tror, der kan være, når vi skal opdele publikum i sektioner. Der er næsten udsolgt på partoutbilletter. Det er positivt, konstaterer hun.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

KLUMME For abonnenter

Sidste festivaltur med skipper Charlie ved roret

KLUMME

Motionscyklister sætter livet på spil, når de fylder hele vejen - jeg oplevede det selv og tænkte: 'Hvordan pokker er det, I cykler?'

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Billund har succes med at få sosu-elever fastansat: - Jeg har elsket at være elev i Billund Kommune og haft fantastiske kolleger. Nu vil jeg selv være en god kollega

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Annonce