Annonce
Vejle

Spinderihallerne skal have ny chef: Lawaetz tager til Fyn

54-årige Lene Lawaetz forlader jobbet som leder af Spinderihallerne i Vejle. Hun skal være udviklingschef i Middelfart Kommune. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Lederen af Spinderihallerne, Lene Lawaetz, forlader Vejle Kommune for at blive udviklingschef i Middelfart Kommune.
Annonce

Vejle: Vejle Kommunes innovationschef, 54-årige Lene Lawaetz, der står i spidsen for Spinderihallerne i Vejles vestby, har fået nyt job.

Hun skal stå i spidsen for den nystartede organisation Udvikling Middelfart og være med til at udvikle og gøre Middelfart Kommune mere attraktiv.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og til at være en del af de stærke samarbejder, der er i Middelfart Kommune. Jeg kender Middelfart som en veldrevet kommune med et stærkt erhvervsliv, der bakker op, siger Lene Lawaetz i en pressemeddelelse om jobskiftet. Lene Lawaetz er uddannet beklædningsdesigner fra Designskolen i Kolding. Hun har haft en virksomhed i modebranchen og har arbejdet som freelancedesginer, kreativ konsulent, sælger og kursusleder.

Derudover var hun idéskaber og uddannelsesleder på uddannelsen til designmanager, der forener visuel kommunikation, industrielt design og beklædningsdesign.

I 2004 blev hun ansat som projektleder på Biz-Art, som var Vejle Kommunes første forsøg på at skabe forbindelse mellem erhvervslivet og lokale kunstnere samlet i Spinderihallerne. Hun tog i denne sammenhæng initiativ til iværksætteruddannelsen Katakult. Siden 2009 har Lene Lawaetz været leder af Spinderihallerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce