Annonce
Sport

Spioner i Vejle

[DK=20090814: <C6>Katrine<C6> S. <C6>Pedersen,<C6> DK] ¬ [UK=20090814: <C6>Katrine<C6> S. <C6>Pedersen,<C6> DK]
VEJLE - Den kvindelige svenske landstræner Pia Sundhagen, der optrådte i Ankerdal News i torsdags, tog turen til Vejle sammen med Sveriges tidligere landstræner Thomas Dennerby for at se det danske kvindelandshold i fodbold før EM-slutrunden i Sverige.

Her er Sverige og Danmark i samme gruppe sammen med Italien og Finland, og de svenske trænere overlader intet til tilfældighederne.

England havde også sendt en spion for at se nærmere på Spanien, som englænderne møder i Sverige om mindre end to uger.

Danmark og Spanien spillede 2-2 - et passende resultat i en udmærket testkamp.

Spanien var et velspillende bekendtskab, men de danske kvinder leverede en udmærket indsats i den jævnbyrdige EM-test.

Veronica Boquete Giadans bragte Spanien foran efter hjørnespark inden pause.

Det danske hold har benyttet en speciel strategi med at lade spillerne varme op i pausen i stedet for at slappe af, og det virkede for tredje gang mod Spanien, da Marianne Gajhede scorede et flot langskudsmål fra 25 meter til 1-1, endnu inden alle tilskuere var kommet på plads.
Danmark kom også foran 2-1 på straffespark ved Johanna Rasmussen, men Veronica Boquete Giadans udlignede til 2-2 hos den danske reservemålmand Stina Lykke Pedersen.

Målet gav spanierne blod på tanden,og efter 71 minutter havde Spanien et skud på overliggeren.

Johanna Rasmussen var tæt ved at blive dobbelt målscorer med en god chance efter 78 minutter, men hendes skud røg lige over det spanske mål.

Kenneth Heiner Møller styrede det danske hold for sidste gang på dansk grund. Han stopper og overlader posten til Nils Nielsen efter EM-slutrunden.

Kenneth Heiner Møller, der selv spillede for Vejle sin aktive karriere - dengang under navnet Kenneth Christiansen - fik et par hovedbrud med hjem fra kampen mod Spanien. 'Danskerne løb alt for meget i de spanske off-side-fælder, og det kan blive et problem, når Danmark spiller den afgørende kamp i EM-puljen mod italien.

Bedst på det danske hold var den danske midtbanegeneral og anfører Katrine Pedersen, der spiller for norske Stabæk.

Kampen havde samlet 783 tilskuere.
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se kortet: 16 veje er fortsat helt eller delvist lukkede på grund af regnen

Annonce