Annonce
Erhverv

Spisesteder holder flyttedag: Plads til dobbelt så mange gæster

Fadel Kadem og Afandi flytter over gaden i nye lokaler. Martin Tolderlund Olling flytter også med Tacos. Fotos: Peter Leth-Larsen og Klaus Madsen
Shawarma-stedet Afandi flytter over på den anden side af Danmarksgade og overtager lokalerne, der i dag huser Tacos. - Jeg kan ikke acceptere, at gæsterne skal vente en halv time, siger Fadel Kadem fra Afandi.
Annonce

Fredericia: Kebabstedet Afandi rykker snart ind i nye og større lokaler.

Afandi overtager lokalerne fra det mexicanske spisested Tacos, som ligger lige ovre på den anden side af gaden. Afandis nye adresse bliver Danmarksgade 34.

- Vi rykker derover for at få mere plads. Nu har vi 16 siddepladser, og fremover får vi 32, siger Fadel Kadem, som er ansat hos Afandi.

Fredag 15. november får han overdraget nøglerne fra Martin Tolderlund, som indtil nu har drevet Tacos på adressen. Men han ønsker fremover at fokusere på den bod i Urbania Street Food, som Tacos åbnede i september.

Annonce

Slut med at vente

Der går et stykke tid, før Afandi flytter forretningen over i de nye lokaler. I mellemtiden fortsætter Fadel Kadem med at tilberede kebab, pomfritter, falafler, cevapcici og de andre specialiteter fra menukortet på den gamle adresse.

- Om ti eller tyve dage er vi klar på den nye adresse, lyder buddet fra Fadel Kadem.

I den nuværende butik er der en særlig shawarmamaskine, hvor kødet steges på kul. Den fik Afandi ved åbningen i 2018 fragtet til Danmark fra Istanbul. Nu overvejer Fadel Kadem, om maskinen kan flytte med i de nye lokaler, eller om han skal bygge en helt ny.

Men han ser frem til at rykke over i de nye lokaler, så han bedre kan servicere gæsterne.

- Vi har oplevet, at folk fra Fredericia og andre byer må vente en halv time udenfor, inden de kan få plads. Det kan jeg ikke acceptere, siger Fadel Kadem, som også håber, at flytningen fører til en øget omsætning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Annonce