Annonce
Sport

Sporten kort: Ingen Tour-drøm - drømmejob til Lars Christiansen

Franskmanden Romain Bardet måtte efter et skuffende Tour de France tage til takke med en bjergtrøje. Marco Bertorello/Ritzau Scanpix
Annonce

Romain Bardet har i en årrække været blandt forhåndsfavoritterne til sejren i Tour de France, men 2020 stiller den 29-årige rytter ikke op. I stedet vil han fokusere på Giro d'Italia, OL og VM i den kommende sæson. I Tour de France er det blevet til tre etapesejre, en samlet andenplads og en samlet tredjeplads, før Bardet i år vandt den prikkede bjergtrøje.

Viktor Axelsen videre fra første runde i badmintonturneringen i Hongkong. Fem gange har sydkoreaneren Son Wan Ho vundet over Viktor Axelsen, så danskeren kendte sin modstanders styrke inden kampen, men denne gang vandt Viktor Axelsen en overbevisende sejr i to sæt med cifrene 21-9, 21-14.

Arsene Wenger har for nyligt været sat i forbindelse med det ledige trænersæde i Bayern München, men nu er han blevet offentliggjort i et andet job. Den 70-årige franskmand er således blevet præsenteret som ny Chief of Global Football Development hos FIFA.

Tobias Mikkelsen skiftede i sommer til Helsingborgs IF på en kort kontrakt, men nu er den tidligere FC Nordsjælland-spillere færdig i klubben. Sammen med Mamudo Moro, Fredrik Liverstam og den tidligere Brøndby-spiller Alexander Farnerud forlader klubben.

Lars Christiansen skal tilbage til SG Flensburg-Handewitt - dog ikke som spiller. Den tidligere danske landsholdsspiller er blevet ansat i den tyske storklub, hvor han dels skal hjælpe trænerteamet i klubben og dels spille en rolle i klubbens ledelse, hvor han blandt andet skal arbejde med partnerne i Danmark.

Henrik Skals, direktør i EH Aalborg , har bedt sine spillere på klubben kvindeligahold i håndbold om at gå 50 procent ned i løn for at få klubbens økonomi til at hænge sammen.

Den danske badmintonspiller Viktor Axelsen gik overbevisende videre fra første runde i Hongkong. (Arkivfoto) Str/Ritzau Scanpix
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi er i kamp mod uret!

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce