Annonce
Vejle Boldklub

Stærk midtbanespiller fortsætter ikke i VB - han tager til Island

Hallur Hansson fortsætter ikke i VB, for han er netop blevet præsenteret som ny spiller i KR Reykjavik. Arkivfoto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)
Hallur Hansson forlænger ikke kontrakten med Vejle Boldklub. Den stærke færøske landsholdspiller skifter i stedet til islandske KR Reykjavik.

Vejle: Hallur Hansson kommer ikke til at spille flere kampe for Vejle Boldklub i denne omgang.

Den slidstærke midtbanespiller, som også er anfører på færøernes landshold, har skrevet under på en to-årig kontrakt med den islandske klub KR Reykjavik - det har klubben offentliggjort på sin hjemmeside.

Dermed blev Hallur Hanssons ophold i VB blot et kort et af slagsen. Han kom til klubben den 14. oktober og nåede at spille otte kampe fordelt på seks i Superligaen og to i pokalturneringen. Han var fast mand på VB's hold fra første sekund og gjorde en god figur som den hårdtarbejdende dynamo, der løb fra felt til felt.

Annonce

De gode præstationer fra midtbanespilleren fik træner Peter Sørensen til at sige, at han håbede at samarbejdet kunne fortsætte.

Men sådan skulle det altså ikke gå.

Hallur Hansson har også udtalt sig til avisen om sin kontraktsituation, og her lød det fra Hallur Hansson, at alt var godt i VB, men at de to parter manglede at finde hinanden i forhold til økonomi.

Den dårlige nyhed kommer dagen efter, at målmand Sten Grytebusts agent skrev i en SMS til Tipsbladet, at manden med handskerne skulle tilbage til FC København. Dermed tyder alt altså på, at VB mister to af sine bedste spillere fra denne halvsæson.

Annonce
Navne For abonnenter

Lægerne sagde, hun var for ung til at dø, men de kæmpede forgæves: Anja døde med sønnen Christian ved sin side

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

8. klasse møder Gert: 'Jeg kender flere, der er døde her, både af stoffer og alkohol, og det er noget, man ikke lige glemmer'

Hedensted For abonnenter

Flere investorer klar: Men sportel-visionen træder fortsat vande uden tidsplan

Vejle

Når turen kommer til Vejle: Sådan vil man løse parkeringsudfordringerne

Erhverv

Niels dropper sit 25-års jubilæum og lukker firmaet på grund af kronisk sygdom: Nu vil han cykle til Prag

Løvkvist: Det er nu Messerschmidt skal fortsætte med at gå, ellers tager helvedet ham

Kultur For abonnenter

Rockklubben har talt: To kvinder rendte med guldet i musikåret 2021

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Alarm 112 For abonnenter

Vejle i 70'erne: Kvinde mistede livet, da hun ramte skolebus med 45 elever

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Vejle

Opfordring til at droppe demonstrationer blev benzin på bålet: 'Nu vil vi tale endnu mere med pressen og sætte endnu flere skilte op'

VEJLE For abonnenter

Marc Oliver mistede sin fireårige datter, da hans kæreste rejste til udlandet og sendte ham en skæbnesvanger besked: Nu har han udgivet et album, hvor han synger om savnet af sin lille pige

KLUMME

Provsten kæmper stadig med mors gode råd: 'Hold dig nu til sandheden, Børge!"

Annonce