Annonce
Give

Stærke fynboer for stor en mundfuld for purungt Givemandskab

Gives Nicolai Hedegaard spillede en fin kamp både i angrebet og forsvaret mod Faaborg - fine takter der peger positivt fremad for det unge talent. Foto: Jim Hoff
Give måtte stille op mod topholdet Faaborg uden de to rutinerede forsvarskæmper Mads Overgaard og Rolf Hessellund, men på trods af de svære odds og et 8-målsnederlag leverede det unge mandskab en præstation, der på flere områder peger fremad.

GIVE: Det er pt. lidt op ad bakke for Gives 2. divisionsmandskab, der efter seks kampe kun kan bogføre én sejr. Heller ikke i den svære udekamp mod topholdet Faaborg lykkedes for for Give at få points med hjem til Give.

Give måtte spille uden de to rutinerede centerforsvarere Rolf Hessellund og Mads Overgaard,der begge var ude med skader, og det betød, at Givetræner Martin Schmidt måtte stille med en ung midterakse bestående af unge gutter som Kevin Wonsild, Nicolai Hedegaard og Magnus Taulbjerg.

- De slap fint fra opgaven og leverede en godkendt præstation mod et rigtig godt rutineret og fasttømret Faaborghold, der spiller for oprykning til 1. division - og som har noget at have ambitionerne i. Jeg glæder mig over, at vi fik halveret vores tekniske fejl fra 18 til i forhold til kampen mod SGI Esbjerg, men må samtidig også konstatere, at vi stadig brænder for mange chancer, siger Martin Schmidt.

Annonce

Flere af de unge bød godt ind

Give fulgte med til 5-5 og var bagud med 13-8 ved pausen. I anden periode trak fynboerne fra og landede en sikker sejr på 28-20.

- Vi vidste på forhånd, at det her var en 'bonuskamp' altså at det ville blive rigtig svært at få noget med hjem herfra. På den konto vil jeg glæde mig over, at vi fik gang i Nicolai Hedegaard både offensivt og defensivt, at Frederik Skov spillede en flot kamp på fløjen, at Kevin Wonsild bød rigtig fint ind, at Jakob Nortvig også bød fint ind, og at vores keeper Karsten Tietje for anden kamp i træk spillede en god kamp, konstaterer Martin Schmidt.

Nu venter en vanvittig vigtig novemberkavalkade af fire kampe mod hold, der befinder sig rent tabelmæssigt i et område, hvor det er bydende nødvendigt, at Give får kæmpet nogle sejre i land: Torsdag den 7.11 møder man hjemme Skjern, og så hedder det Svendborg (hj.). Silkeborg/Voel (u.) og HEI Skæring (hj.)

- Nu skal alle, og jeg mener alle, spillerne til for alvor at byde ind. Det handler om at komme styrket ud af november måned med en række sejre, så vi både tanker selvtillid og tager skridt væk fra bundregionen i rækken. Til det projekt har vi virkelig brug for total opbakning i Ikærhallen; vi ved vi skylder en god præstation efter SGI-kampen, og den er vi klar til at levere allerede torsdag aften mod Skjern, fastslår Martin Schmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Give

Give genåbnede med et brag

Annonce