Annonce
Ikast-Brande

Større fokus på olieudskillere

Brande: I forlængelse af et større olieudslip i Brande Å den 1. august sætter Ikast-Brande Kommunes miljøafdeling nu større fokus på olieudskillere i erhvervsområdet på Jyllandsvej/Sjællandsvej. Dette vil ske gennem det normale miljøtilsyn og eventuelt via en kampagne, hvor der sendes spørgeskemaer om olieudskillere til virksomhederne i området.

Det er stadig ikke lykkedes kommunens miljøafdeling at opspore kilden til olieforureningen, der kunne lokaliseres til at stamme fra området opstrøms Skerrisvej. Olien kunne konstateres flere steder gennem Brande by, herunder i Anlægget, og der var en tydelig lugt af diesel i området. Der blev udlagt flydespærringer til opsamling af dieselolien, og disse blev udskiftet inden weekenden og mandag morgen.

I forsøget på at spore kilden til forureningen er der blandt andet blevet gravet en søgerende mellem produkthandelen på Vejlevej og Brande Å, men altså indtil videre uden resultat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Vejle

Endnu en møgsag rammer sygehus: Lægelig direktør meddeler sin afgang samme dag, som medie afslører rod med cpr-numre

Annonce