Annonce
Erhverv

Stadig flere turister overnatter i Billund Kommune

Legoland er en af de attraktioner, som lokker mange turister til Billund. I 2019 er der igen sket en stigning i antallet af kommercielle overnatninger i Billund Kommune. Arkivfoto
Antallet af kommercielle overnatninger i Billund Kommune steg fra 2018 til 2019 med 3,42 procent. Flere end 1,4 millioner gange overnattede en gæst i Billund Kommune i løbet af det forgangne år.
Annonce

Billund Kommune: Turisterne er vilde med at besøge Billund Kommune. År efter år kommer flere turister til området, og nye tal fra Danmarks Statistik viser, at antallet af overnatninger bliver ved med at stige.

I løbet af hele 2019 blev der solgt ikke færre end 1.424.121 overnatninger til turister og besøgende i Billund Kommune. Det er over 47.000 flere end i 2018, og der er således sket en stigning i antallet af overnatninger på 3,42 procent.

Det er især de udenlandske turister, der er vilde med at besøge lokalområdet, og det er udlændingene, der trækker statistikken i vejret. Fra 2018 til 2019 er der sket en stigning i antallet af udenlandske overnatninger i kommunen på mere end 42.000, hvilket svarer til en stigning på 6,27 procent.

Vi har nogle fantastiske attraktioner, og de nye tal viser jo tydeligt, at vores turismeerhverv formår at tiltrække flere og flere turister hvert år.

Lea Bennedsen, turismekoordinator, Billund Erhvervsfremme

Annonce

Flotte tal

Fremgangen i antallet af overnatninger vækker glæde hos Billund Erhvervsfremme.

- Det er virkelig flotte tal. Endnu en gang understreger vi, at Billund Kommune er en af de mest attraktive turistdestinationer i Danmark, siger turismekoordinator Lea Bennedsen.

Hun giver især æren for, at det er gået den rigtige vej, til den udvikling, der er sket i området.

- Den udvikling, der har været de seneste år med nye attraktioner og nyheder fra Legoland, kan vi se er noget, som er værd at rejse efter. Vi har nogle fantastiske attraktioner, og de nye tal viser jo tydeligt, at vores turismeerhverv formår at tiltrække flere og flere turister hvert år. Samtidig nyder vi godt af en succesrig lufthavn, som også har formået at øge antallet af rejsende de seneste år, siger Lea Bennedsen.

Annonce

Nye muligheder

Det var i marts sidste år, at Legoland slog dørene op til det nye borghotel, som har været medvirkende til at trække turister til området.

Der er håb om, at den positive udvikling fortsætter, for i løbet af foråret slår Wow Park dørene op til en ny forlystelsespark i Billund. Den vil, sammen med byens øvrige attraktioner, formentlig være med til at lokke endnu flere gæster til området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Annonce