Annonce
Børkop

Stadig med hvid dug og levende lys: Hotel løste udfordringen med madserveringen på en ny måde

Comwell Hotel Kellers Park. Arkivfoto: Marie Hidvi

Brejning: Hvad gør man, når man har et stort hotel, der er åbent, men hvor gæsterne ikke må spise i restauranten?

Ja, hos Comwell Hotel Kellers Park har man løst den udfordring ved, at gæsterne stadig kan få mad siddende ved et bord, der var dækket med hvid dug og lys på bordet.

Men de skal sidde på et værelse for sig selv. I hvert fald frem til på tirsdag, hvor restauranten atter må åbne.

Annonce

- Vi kalder det "In-room diner", og det har vist sig at være en pæn succes, som fungerer ret fint. Man bor på et værelse, men det er ikke der, man spiser. Det gør man i stedet på et værelse i en anden fløj, hvor vi har gjort klar med spisebord, stole og hvid dug, forklarer Frederik Jelstrup, der er hotelchef.

Så man kan skifte tøj på sit eget værelse, hvis man ønsker, gå hen til et andet værelse, og så blive bespist med tre retter mad, som en tjener serverer.

- På den måde føler man, at man stadig er ude at spise, og desuden slipper man jo for at sidde på sit eget værelse, som også kommer til at dufte af maden, siger Frederik Jelstrup, der dog, trods in-room succesen, glæder sig til at tingene vender tilbage til mere vante rammer fra på onsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce