Annonce
Jelling

Start festival med gospel-træning

Sognepræst Gitte Sandager Bjerre er klar til dette års præstegårdsfestival - den anden i rækken. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Går man med en lille drøm om at blive gospelsanger, kan man til præstegårdsfestivalen i Hvejsel både komme på workshop og derefter på scenen for at optræde.

Hvejsel: Når der på søndag er præstegårdsfestival i Hvejsel, så har alle med gospeldrømme mulighed for først at afprøve evnerne og derefter folde dem ud på scenen under selve festivalen.

Korleder og organist i Hvejsel Kirke Lars Skovgaard afholder nemlig gospelworkshop i kirken fra klokken 10 til 14.

Festivalen foregår fra klokken 15 til 19, hvor der er en lang række andre optrædener i et blandet og mangfoldigt musikprogram - og hvor der altså også er plads til, at det nye gospel-hold kan fremføre de tre-fire sange, man når at lære i løbet af fire timers workshop.

Stresset over manglende stress

Ifølge sognepræst Gitte Sandager Bjerre er der efterhånden godt styr på alle de praktiske detaljer forud for søndagen.

Programmet er lagt, kontrakten til sceneleje er på plads, hjælper-t-shirts til menighedsrådet er på vej med posten, den store grill er skaffet, festplakater har overtaget valgplakaternes pladser i lygtepælene, og haven står knivskarpt. Alkoholbevillingen er også på plads.

"Og præsten – tja, hun er nærmest lidt stresset over ikke at være stresset - det ser ud til, at der er styr på det. Det er jo også anden gang, så det skulle jo også gerne være lidt nemmere, da vi jo allerede har en del knowhow," skriver Gitte Sandager Bjerre til avisen.

Lidt mangler er der dog stadig. Kagebagere kunne sognepræsten godt bruge lidt flere af, så fadøl, pølser, kartoffelsalat og kaffe kan suppleres op med lidt sødt.

Præstegårdsfestivalen foregår - som navnet antyder - i præstegården i Hvejsel. Ønsker man at være med til gospel-workshop, kan tilmelding ske til Lars Skovgaard på laskoje@gmail.com.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce