Annonce
Erhverv

STB Byg skal opføre boliger for 41 millioner kroner i Middelfart

Sådan kommer det færdige byggeri til at se ud. Første spadestik forventes taget til februar, og i marts 2019 kan lejerne flytte ind. Visualisering: Arkitekfirmaet RUM A/S.

Vejlensiske STB Byg vandt totalentreprise på at bygge 48 nye boliger for boligforening

Vejle: Vejlensiske STB Byg A/S skal opføre 48 nye boliger for Boligkontoret DK i Middelfart.

Opgaven er en totalentreprise til 41 millioner kroner, oplyser administrerende direktør i STB Byg, Jens Winther, der tilføjer, at det er første gang, STB Byg bygger for Boligkontoret DK.

- Det ser vi frem til, for det er en spændende bygherre og en potentielt kommende stor bygherre for os, fordi de har mange afdelinger, som løbende skal renoveres, fortæller Jens Winther.

De 48 boliger, som efter planen skal stå klar til indflytning i foråret 2019, bliver i meget varierende størrelser - fra 40 kvadratmeter til 111 kvadratmeter - og opføres i to etager på Skrillingevej i Middelfart.

- Vi er altid glade for at bygge for boligforeninger, for de stiller høje krav og det er blevet meget anderledes at bygge for boligforeningen, end det var i gamle dage. I dag er det nogle rigtig fine boliger, de vil have bygget, og de stiller høje krav til kvaliteten, da der kan komme mange ud- og indflytninger i deres lejligheder, siger Jens Winther.

Han tilføjer, at der i perioder vil være op til 30 medarbejdere i sving på byggepladsen i Middelfart.

- Det svinger selvfølgelig meget, men i de travle perioder, regner vi med at have 30 på pladsen. Vi forventer at tage første spadestik den 1. februar 2018 - det afhænger selvfølgelig meget af vejret - og have dem klar til indflytning i marts 2019, fortæller Jens Winther.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Nul østers-status til lokale gourmet-kokke

Annonce