Annonce
Erhverv

STB Byg skal rejse 88 ungdomsboliger i Valby

STB Byg fra Vejle skal fra august og 15 måneder frem bygge 88 ungdomsboliger på Retortvej i Valby, hvis den afgørende byggetilladelse kommer på plads. Illustration: Retort ApS
Den vejlensiske entreprenørvirksomhed skal bygge 88 ungdomsboliger, som forventes klar til beboelse i slutningen af næste år. Det kræver dog en byggetilladelse inden august.
Annonce

Vejle: Det bliver den 63-årige entreprenørvirksomhed STB Byg fra Vejle, som fra august og 15 måneder frem skal bygge 88 ungdomsboliger på Retortvej i Valby sammen med sine underentreprenører og rådgivere.

Bygherre er Retort ApS fra Thisted, hvis tre medejere har ejet byggegrunden i Valby i omkring to år.

Det første, dybe spadestik kræver dog en byggetilladelse, som den private bygherre stadig afventer, inden de unge lejere kan begynde at kalde boligerne for hjem i slutningen af 2021.

- Vi meget frem til samarbejdet med bygherrerne, og fornemmer at det kan være starten på et tættere samarbejde i fremtiden. Det private segment er stadig en mindre del af STB Bygs omsætning, men et segment, som vi meget gerne vil vækste indenfor. Derfor er en reference som disse 88 ungdomsboliger vigtig for vores muligheder i fremtiden, fortæller administrerende direktør og partner i STB Byg Jens Winther i en pressemeddelelse.

Ungdomsboligerne opføres med røde mursten som en tung bund og lyse sinusplader som facade.

STB Byg, der beskæftiger 120 personer, samarbejder med Kullegaard Arkitekter  og Ingeniørfirmaet Henry Jensen i forbindelse med de kommende ungdomsboliger på Retortvej i Valby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

"Så skal han hjem og holde fest...": Nej, børnefødselsdage må vente til oktober, hvis det står til kommunen

Debat

Så fik vi et regionsbudget i hus

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce