Annonce
Give

Stem lokalt - også med købekraften

Berit Pedersen markederede i december 100 året for købmandsbutikkens grundlæggelse. I det daglige arbejdes der hårdt for at butikken fortsat kan være et tilbud til egnens forbrugere. Arkivfoto
Købmanden i Vonge kan godt bruge lidt mere lokal opbakning. Så borgerne opfordres til at sætte deres kryds i butikken.

Vonge: Det er ikke kun politikere, der i disse dage appellerer til befolkningens gunst.

Også "Min købmand" i Vonge er ude efter opmærksomhed og ikke mindst omsætning.

- Vi håber, at kunderne køber lidt mere ind i butikken, for vi er da udfordret, specielt på omsætningen, som desværre er faldende. Ikke meget, men nok til at vi ”hejser flaget” og tager action, siger Erna Storgaard.

Den tidligere lokalrådsformand er blevet en del af den lokale købmandsbutik og har nu omkring 15 timer der om ugen, hvor hun skal hjælpe med at udvikle butikken.

- Vi har rigtig mange, rigtig gode kunder, som loyalt køber ind hos os, men vi kan også se, at der er en del der sagtens kan placere flere indkøb i butikken på Bygade, siger Erna Storgaard.

Hun og resten af bestyrelsen i ejerforeningen bag butikken er usikre på, hvorfor den lokale butik ikke er førstevalg hos alle de lokale forbrugere. Men de forsøger at gøre butikken endnu mere "lækker".

- Vi har faktisk lavet en valgplakat, som hænger ved og i butikken. Den skal gøre opmærksom på, at det altså ikke er nok at købe fredagsslikken i den lokale butik, og så købe alt andet i øvrige butikker. Hvis vi skal fastholde vores butik i Vonge, vi kan ikke leve af at være døgnkiosk, og byen kan efter min mening ikke leve med ikke at have en købmandsbutik, siger Erna Storgaard.

Den daglige drift i købmandsbutikken bestyres af Berit Pedersen, der har været i butikken i et par år, de seneste halve år som købmand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce