Annonce
Hedensted

Stian fik 12 og hejste Dannebrog på Vejlefjordskolen

Stian Markus Rørvik Jakobsen kunne tirsdag morgen fejre studenterhuen sammen med sin kæreste Thereza Neesgaard, som sidste år blev student fra Vejlefjordskolen. Foto: Michael Svenningsen
Stian Markus Rørvik Jakobsen sprang tirsdag morgen ud som årets første student fra Vejlefjordskolen. Huen og eksamen blev fejret med jordbærkage, champagne og flaghejsning sammen med rektor Kaj Flinker.

Daugård: Jordbærkagen var rød og hvid. Champagnen var rød og lys. Huen var rød og hvid, og flaget stod flot, rødt og hvidt imod den skyfri blå himmel tirsdag morgen ved Vejlefjordskolen.

Stian Markus Rørvik Jakobsen er årets første student fra Vejlefjordskolens gymnasium, som kunne hejse flaget sammen med rektor Kaj Flinker. Stian afsluttede tirsdag morgen sin eksamen med et 12-tal i historie. Han kom op i Koreakrigen. Det var ikke kun den afsluttende historieeksamen, som Stian klarede godt. Han endte med et gennemsnit på over 11.

- Jeg har egentlig ikke tænkt så meget over mit gennemsnit og karakterer. Jeg har gjort det bedste, jeg kunne. Jeg kan godt lide at gå i skole, og når jeg alligevel er her, kan jeg ligeså godt gøre mit bedste, siger Stian om eksamenstiden.

Hans kæreste, Thereza Neesgaard, blev student fra Vejlefjordskolen sidste år og fik også et højt gennemsnit på 11,9. Stian er født i Vejle, men flyttede som to-årig sammen med sin familie til Hobro, hvor han har boet siden.

Annonce
Efter et 12 tal i historie eksamen kunne Stian endelig lade champagneproppen springe. Foto: Michael Svenningsen

Frivillighedsbevis

Der er i år 28 elever som bliver studenter fra Vejlefjordskolen. Udover studenterne er der 44 elever som afslutter niende og tiende klasse på skolen.

- Det er jo en fantastisk tid, nu her hvor vi har studenter og afsluttende skoleelever. På fredag holder vi en fælles fejring for alle de afsluttende elever og deres forældre på skolen og i skolens kirke, forklarer rektor Kaj Flinker.

Udover den flotte studentereksamen fik Stian Markus Rørvik Jakobsen Vejlefjordskolens frivillighedsbevis. Motivationen for beviset er, at Stian har været engageret som hjælper, dommer, udøver inden for volleyball.

- Stian har vist overblik og lederegenskaber og er en rigtig god kammerat og holdspiller, fortæller rektor Kaj Flinker om tildelingen af frivillighedsbeviset.

15 elever på Vejlefjordskolen har i år fået frivillighedsbeviset, som hæder for deres store frivillige indsats på skolen.

Nu ligger sommeren og fremtiden helt åben for Stian Markus Rørvik Jakobsen, som i sommerferien skal med familien på cykeltur til Italien.

- Det gør vi hvert år, tager på cykeltur til Italien. Efter sommerferien skal jeg arbejde og cykle i et år. Så vil jeg gerne studere enten idræt eller landskabsarkitektur. Men nu skal jeg slappe af og hygge mig. Jeg kunne ikke sove natten til i dag tirsdag, griner Stian og giver kæresten Thereza et kærligt stort kram.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny forretning: Et klip med gyldne fingre

Annonce