Annonce
Billund

Stig Rossen kræver ikke penge for aflyst byfest - kommer til Sdr. Omme i august

Stig Rossen og Vennerne spiller i Sdr. Omme den 22. august i stedet for ved den aflyste Jydefest. Arkivfoto: Morten Dueholm
Selv om årets Jydefest i Sdr. Omme er aflyst, kommer Stig Rossen og Vennerne alligevel til byen. Det sker den 22. august.

Sdr. Omme: Stig Rossen og Vennerne skulle igen i år have underholdt ved den traditionsrige Jydefest i Sdr. Omme i maj.

Men komitéen bag Jydefesten har som bekendt valgt at aflyse årets fest på grund af coronakrisen og i artiklen forleden stod der, at arrangørerne, Sdr. Omme Borger- & Erhvervsforening og Sdr. Omme Idrætsforening, ikke kunne komme ud af kontrakten, og at Stig Rossen og bandet ville have deres penge.

Det er dog ikke sandheden ifølge Stig Rossen, der har kontaktet redaktionen. Ifølge Stig Rossen er der sket en misforståelse med en agent, som har booket koncerten for arrangørerne.

"Avisen skrev, at kontrakten mellem arrangørerne af Jydefesten i Sdr. Omme og Stig Rossen & Vennerne ikke var til at komme ud af, og at Stig Rossen & Vennerne ”ville have deres penge”. Dette er ikke korrekt. Stig Rossen & Vennerne har på intet tidspunkt hverken sagt eller antydet, at denne kontrakt ikke kunne annulleres eller udsættes. Stig Rossen & Vennerne har flyttet adskillige koncerter og optrædender i de kommende måneder til senere på året og har også annulleret kontrakter uden krav om godtgørelse", skriver Stig Rossen til redaktionen.

Annonce

Udskudt til den 22. august

- Det er ikke os, der har sagt til arrangørerne, at koncerten ikke kunne aflyses. Vi har altid været meget imødekommende og har aflyst adskillige koncerter på grund af forskellige ting. Der er sket en misforståelse, og det står arrangørerne helt frit, om de vil aflyse koncerten, uddyber Stig Rossen.

Han oplyser desuden, at han og bandet er i tæt dialog med arrangørerne bag Jydefesten.

Dennis Lauridsen fra Jydekomitéen fortæller, at de har valgt ikke at ophæve kontrakten, men at udskyde koncerten med Stig Rossen og Vennerne til den 22. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Politiet kom først og slukkede kælderbrand

Annonce