Annoncørbetalt indhold

Stil krav til dit sengetøj

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du ligger med hovedet på din hovedpude 1/3 af hele dit liv, bør du så ikke sikre dig, at det, du hviler dit hoved på, er af prima kvalitet og ikke mindst er ansvarsfuldt produceret? Med en pude og en dyne lavet af bambus og et dertilhørende bambusdyne- og hovedpudebetræk, kan du trygt og med god samvittighed lægge dig til at sove.

Det er ikke for at lyde krukket, men …

Annonce

Det er da lidt fedt at vide, at det, man sover i og bruger så stor en del af sit liv i, er produceret på en bæredygtig og ansvarsfuld måde. Bambussen, som anvendes til tekstilerne, vokser frit i skoven, er 100 % økologisk produceret og tilsættes kun sollys og regnvand for at kunne vokse. Der bruges altså ingen ressourcer på kunstvanding eller ekstra lyskilder. Derudover kan en bambusplante høstes adskillige gange om året. En bambusskov optager 2-3 gange mere CO2, end en almindelig skov gør. Bambus er altså en vigtig faktor, når det kommer til bæredygtighed og vedvarende ressourcer.

Omgivet af bambus

Et sengesæt lavet af bambus har mange fordelagtige egenskaber, når det kommer til en forbedret nattesøvn. Det er blødt som silke, så du behøver ikke at bruge en mindre formue på dyrt sengetøj lavet af silke. Det vejer lidt mere end normalt sengetøj, og denne ekstra vægt vil sammen med den ultrabløde egenskab være med til at berolige din krop og på den måde bidrage til en endnu bedre, behageligere og roligere nattesøvn.

En bæredygtig produktion

Inden bambusplanten omdannes til tekstil, gennemgår den en række processer. Kort fortalt så anvendes der det, som kaldes lyocell-metoden. Denne metode er en af de mest bæredygtige metoder, når det kommer til produktion af tekstil, som er lavet af bambusplanter.

Hele processen foregår i et såkaldt lukket kredsløb, således at 99,7 % af resterne fra nedbrydningsprocessen kan blive genanvendt. Til at nedbryde bambussen bruges et organisk opløsningsmiddel. Da man gennem denne metode genanvender næsten al rest fra nedbrydningsprocessen, står den i et klart modspil til den konventionelle metode, hvor intet bliver genanvendt, og hvor der anvendes giftige og farlige kemikalier i nedbrydningsprocessen.

Kun i et bestemt klima

Hvis det stod til den danske udvikler, blev bambussen produceret her i Norden. Dette er af gode grunde ikke muligt, da bambussen ikke ville kunne vokse i det fri på samme måde som i andre lande og uden brug af ”hjælpemidler”.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.