Annonce
Vejle

Stillingsopslag: Gourmet-restaurant i Fjordenhus åbner til efteråret

Fjordenhus skal ifølge stillingsopslaget huse en gourmetrestaurant under navnet Lyst. Arkivfoto: Mette Mørk
Restaurant Lyst får plads til 30 gæster og kommer til at servere gastronomi af høj klasse baseret på lokale råvarer. Restauranten bliver også kendt for sin vinkælder.

Vejle: Til efteråret kan de første gæster tage plads i Vejles nyeste gourmetrestaurant, der får et af Vejles smukkeste view. Her åbner Restaurant Lyst nemlig i det ikoniske Fjordenhus i Vejle Havn.

Restauranten får plads til 30 gæster, og køkkenet vil efter planerne være baseret på lokale råvarer fra nogle af områdets mange små fødevareproducenter.

Det fremgår af et stillingsopslag, hvor man lige nu søger en restaurantchef.

"We are preparing the ground for you to be part of the process before our opening in September 2019, and then its up to you along with our Executive Head Chef to be responsible for the day-to-day running and to ensure a high quality," som det hedder i opslaget.

Altså: "Vi er i gang med forberedelserne, så du kan være med i processen før vores åbning i september 2019. Sammen med vores køkkenchef får du ansvaret for den daglige ledelse og for at sikre en høj kvalitet"

Restauranten får en vinkælder, der af kendere allerede nu betegnes som "særdeles spændende".

Det bliver ifølge stillingsopslaget Daniel McBurnie, der får ansvaret for køkkenet i Restaurant Lyst. Han har tidligere en fortid på Hotel d'Angleterre i Købehavn.

Samtidig med, at de sidste streger i forbindelse med indretningen af restauranten i Fjordenhus slås, er Morten Kirk Johansens selskab, M. Kirk A/S, i gang med at finde medarbejdere til restauranten.

Det har man hyret rekrutteringsbureauet HeadaHead til, og af stillingsopslaget herfra fremgår det, at restaurantens kommende medarbejdere skal være med til at sætte standarden for de mest kræsne gæsters restaurantoplevelser.

Annonce
Her er udfordringen. Vi leder efter en ny restaurantchef til gourmetrestauranten Lyst i Olafur Eliassons ikoniske bygning Fjordenhus i Vejle - de perfekte omgivelser for vores ambitioner.

Fra stillingsopslaget

Gæster fra hele Skandinavien

Selv om Restaurant Lyst efter planerne kun får plads til 30 gæster, satser man på gæster fra hele Skandinavien. Dertil kommer de internationale forretningsfolk, der i kortere og længere tid opholder sig i Vejle.

Daniel Bro Schmidt, der er projektdirektør i Morten Kirk Johansens investeringsselskab, M. Kirk A/S, har tidligere bekræftet, at der kigges på muligheden for at indrette en gourmetrestaurant i Fjordenhus.

Han har i dag overfor avisen bekræftet, at der arbejdes med Lyst-planerne, og tilføjer, at de sidste godkendelser af restaurantplanerne endnu ikke er i hus.

Han har dog tidligere oplyst, at den nye restaurant vil blive drevet i et selvstændigt selskab og ikke i det selskab, Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn drives i - selv om begge restauranter i sidste ende ejes af Morten Kirk Johansen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce