Annonce
Vejle

Stjerneadvokat har købt luksuslejlighed i centrum af Vejle

Forsvarsadvokat Mette Grith Stage har sammen med sin mand. Martin Olesen. købt en lejlighed på Rådhustorvet midt i Vejle. Parret flytter til byen fra Fredericia i løbet af juli. Foto: Gary Britton
12 værelser og tre badeværelser fordelt på 319 kvadratmeter. Der bliver plads nok til forsvarsadvokat Mette Grith Stage og resten af hendes familie, når de i løbet af sommeren rykker ind i deres nye hjem på Rådhustorvet i Vejle.

Vejle: Efter at have undværet Vejle, siden hun var 19 år, flytter den 49-årige forsvarsadvokat Mette Grith Stage tilbage til sin barndomsby i løbet af sommeren.

Sammen med sin mand, Martin Olesen, har hun nemlig investeret i den 8.745.000 kroner dyre lejlighed på Rådhustorvet 4 i Vejle, som hidtil har været ejet af Peter Alfred Egstrand Andersen.

Sælgeren er ikke blot Vejle-bageren P.A. Andersens ældste søn, han er også én af Mette Grith Stages venner fra "gamle dage," fortæller hun.

Annonce

Lejligheden, som Stage & Co. overtager 1. juli, tæller 12 værelser og tre badeværelser fordelt på 319 kvadratmeter.

To huse er for meget

- Jeg har længe gerne ville flytte i lejlighed, fortæller Mette Grith Stage, som siden 2003 har boet i hus med have i Fredericias såkaldte "golfkvarter".

Her er sønnerne August (21), der nu bor og læser jura i Aarhus, og Wilhelm (18) vokset op.


Med al respekt for den udvikling, Fredericia har gennemgået de seneste år, så er Vejle bare en mere spændende og livlig by med masser af skønne butikker, restauranter og kulturliv samt en dejlig natur

Mette Grith Stage, forsvarsadvokat


- Vi har også et sommerhus ved Høll, og jeg synes, der er meget at se til med to huse og have samt et hektisk job, siger forsvarsadvokaten om de overvejelser, hun på forhånd havde gjort om at skifte parcelhuset ud med en lejlighed.

Dog skulle det ikke være hvilken som helst lejlighed, for den skulle også være stor nok til, at sønnerne kunne have deres kærester med hjem i nogle dage og alle alligevel kunne have lidt privatliv.

- Så da denne skønne lejlighed kom til salg lige midt i smørhullet af Vejle, hvor der hele tiden er leben, så var jeg ikke i tvivl om, at den måtte min mand og jeg bare eje - og heldigvis var han enig, fortæller Mette Grith Stage.

Annonce

Mere livlig by

Den travle forsvarsadvokat voksede op i Vejle, inden hun rykkede til Aarhus for at læse jura, hvorefter hun tog videre til København, hvor hun mødte Martin.

At valget faldt på Fredericia, da provinsen igen kaldte på familien Stage-Olesen, skyldtes det især, at det var her forældre og bedsteforældre boede.

Dog har Mette Grith Stage altid været vild med Vejle, afslører hun.

-  Med al respekt for den udvikling, Fredericia har gennemgået de seneste år, så er Vejle bare en mere spændende og livlig by med masser af skønne butikker, restauranter og kulturliv samt en dejlig natur.

Hun ser i den grad også frem til at flytte til Vejle på grund af det sociale aspekt. Flere af hendes kolleger, venner og bekendte bor nemlig allerede i Vejle.

- Dem satser jeg stærkt på, at vi kommer til at se meget mere til, siger Mette Grith Stage.

Hendes yngste søn skal fortsætte med at gå på Fredericia Gymnasium. Alligevel bliver flytningen til Vejle en fordel for ham.

- Han spiller U19 Liga i Vejle, så for ham bliver det sådan set nemmere at køre til Fredericia en gang om dagen for at gå i skole frem for at køre til Vejle nogle dage både morgen og eftermiddag for at træne. Så han glæder sig også, understreger forsvarsadvokaten.

Annonce

Skal shines up

Mette Grith Stage forventer, at hun og familien rykker ind på Rådhustorvet i slutningen af juli.

- Vi overtager lejligheden 1. juli, men skal lige have den shinet lidt op, fortæller hun og tilføjer, at huset i Fredericia heller ikke er solgt endnu.

Hun håber dog, at det snart bliver "skudt af."

Flytningen til Vejle er dog ikke ensbetydende med, at Stage Advokatfirma også rykker teltpælene op.

Hovedkontoret bliver ved med at have adresse i Fredericia.

- Men jeg har altid haft en del klienter fra Vejle, så nu kan jeg også være lidt mere synlig der, vurderer Mette Grith Stage.

Annonce
Vejle For abonnenter

Stor midtby-ejendom renoveres for mange millioner: Derfor presser beboernes hunde prisen i vejret

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Livsstil

Fitnesscentrene over hele landet styrtbløder: Et center klarer sig ekstra godt, og det ligger i Vejle

Børkop For abonnenter

Kæmpe solcelleanlæg er måske på vej til kommunen: Vil fylde mere end 300 fodboldbaner

Vejle

Sådan sparer Laila 18.000 kroner om året: Nu er der plus på kontoen, selvtilliden er vokset, og vejlenseren har øget chancen for et liv uden skranteår

Vejle

Charlotte kastede sig ind i betændt debat på Facebook: Det er vigtigt at tale med dem, vi er uenige med

Hanne blev overfuset af chefen og fik hjertesvigt: - Det er et grufuldt eksempel på et ødelæggende psykisk arbejdsmiljø

LEDER For abonnenter

Du tog fejl, Martin: Selvfølgelig kommer en fagforeningsboss' privatliv medlemmerne ved. Det hedder demokrati, kammerater!

Freebee vil investere sig til grøn omstilling: Jeg vil gerne gøre tingene bedst muligt for dem, der kommer efter os

Billund

Forskere ønsker tre nye undersøgelser af sundheden i Grindsted: Fortæl om symptomer og bekymringer på sygehuset

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Gamle dage

Maja og Reinholdt skabte et fantastisk sted: De gamle diske kom ned fra loftet, og i Skibet fandt de den helt rigtige kaffemølle

Vejle For abonnenter

3F-formand til krisemøde, byråd trækkes ind i kommunaldirektørens fald, corona-smitten stikker fuldstændig af, stor rabat på kendt ejendom - og kritik af altmuligmand: Læs de seneste nyheder fra Vejle på blot fem minutter

Egtved

Smitten er steget eksplosivt i lille bysamfund: Gader ligger nærmest øde hen

Annonce