Annonce
Sport

Stjernequarterback melder sig klar efter hjernerystelse

Patrick Mahomes (th.) fik en hård tackling mod Cleveland Browns og måtte udgå med mistanke om en hjernerystelse. Foto: Jamie Squire/Ritzau Scanpix
Patrick Mahomes er meldt klar til at kunne hjælpe Kansas City Chiefs søndag i håbet om at nå Super Bowl igen.
Annonce

Fredagens presseseance hos NFL-klubben Kansas City Chiefs fik formentlig mange af klubbens fans til at ånde lettet op.

De forsvarende Super Bowl-mestres altoverskyggende stjerne, quarterback Patrick Mahomes, er meldt klar til søndagens AFC-finale mod Buffalo Bills efter mistanke om hjernerystelse.

Det siger han selv til de fremmødte journalister.

- Alt er gået fint. Tre eller fire læger har sagt, at alt ser fint ud, så jeg er meldt klar, lyder det fra Mahomes ifølge AFP.

I søndagens kamp mod Cleveland Browns modtog Mahomes en hård tackling mod hovedet, og han måtte udgå, med hvad der lignede en hjernerystelse.

Det lykkedes holdet at køre en smal sejr i hus alligevel og dermed blive klar til AFC-finalen, hvor holdet skal møde Buffalo Bills i duellen om en plads i denne sæsons Super Bowl.

Efter at en række studier har vist, at hjernerystelser i sporten har store konsekvenser for spillerne senere i livet, har det i flere år nu været et fokus område.

Så snart der er mistanke om en hjernerystelse hos en spiller, skal denne gennemgå nogle skrappe protokoller og blive meldt klar af læger, før han igen må komme i aktion.

Kampen mod Buffalo Bills spilles natten til mandag dansk tid.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce