Annonce
Egtved

Stor frivillig indsats belønnet med vandrepokal

Gudmund Carøe og Villy Raahauge med Egtved Idræts- og Multicenters vandrepokal og diplomer for en stor frivillig indsats for idrætten i Egtved. PR-foto

Egtved: Med flere måneders forsinkelse på grund af corona-situationen har halbestyrelsen nu holdt Egtved Idræts- og Multicenters årsmøde. Her blev sløret løftet for modtageren af centrets vandrepokal. Den tildeles en idrætsudøver, en leder, en person eller et hold, som har ydet en særlig aktiv indsats for idrætten i Egtved.

Vandrepokalen, der blevet uddelt siden 1988, gik i år til Gudmund Carøe og Villy Raahauge for deres store indsats i halbestyrelsen gennem de sidste mange år.

Villy Raahauge har været Egtved Skoles repræsentant i halbestyrelsen siden 2005, og Gudmund Carøe blev valgt ind i 2009. Gennem årene er der sket meget: Nedrivning af den gamle hal, opbygning af det nye idrætscenter, skaffe svømmehallen til Egtved m.m.

Annonce

De to har med hver deres viden været medvirkende til at skabe et solidt fundament for centeret, idrætten og andre aktiviteter. Villy Raahauge har særligt været involveret i drøftelser med administration og politikere i Vejle Kommune og har derved bidraget til, at projekterne har fået størst mulig opbakning. Gudmund Carøe har i særlig grad bidraget med sin tekniske indsigt og har været involveret i mange af byggeprocesserne.

Pokalen blev med velfortjent applaus overrakt af halbestyrelsens formand Lars Bang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce