Annonce
Ikast-Brande

Stor glæde i Klovborg over mejeri-salg

- Det er ret fantastisk, at det er lykkedes Klovborg at tiltrække en stor virksomhed, siger formanden for Klovborg Borgerforening, Hanne Bang Pedersen. Arkivfoto
Klovborg - Der er jubel i mange huse i Klovborg i disse dage.

Nyheden om at Mammen Mejerierne A/S har overtaget byens gamle mejeri på Storegade og vil indrette lager, pakkeri og osteudsalg i bygningen har bredt sig som en løbeild i byen.

- Det er vi rigtig, rigtig, rigtig glade for. Mejeriet har betydet meget for byens historie og udvikling, og det sender de helt rigtige signaler, at der nu igen kommer aktivitet og arbejdspladser i bygningen. At det så oven i købet er et mejeri, der rykker ind, gør det bare endnu bedre, siger formanden for Klovborg Borgerforening, Hanne Bang Pedersen.

- Der er ingen tvivl om, at det kommer til at betyde noget positivt for byen. For eksempel er det ikke usandsynligt, at det bliver lettere at sælge huse i Klovborg, siger Hanne Bang Pedersen.

Måske holder vi fest

- I byen håber vi, at vi bliver inviteret med til åbningen - og hvem ved - måske arrangerer vi også en lille fest, tilføjer hun

Frem til 2012 blev der produceret Klovborg-oste i mejeriet, men efter 114 års mejeridrift nedlagde den daværende ejer, Arla Foods, mejeriet i marts 2012 og flyttede osteproduktionen til Taulov. Arla producerer stadig oste med navnet "Klovborg", men det sker altså nu i Taulov.

Umiddelbart har den nye ejer Mammen Mejerierne A/S ikke lagt op til en egentlig osteproduktion i Klovborg, men der bliver indrettet lager i første omgang, og senere følger pakkeri og et osteudsalg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Uaktuelle informationstavler fjernes

Annonce