Annonce
Vejle

Stor interesse for at få lov at bygge ny politiskole

Der er mange danske entreprenører, som har mod på at bygge den kommende politiskole i Vejle, der skal ligge her på Soldalen. Foto: Søren Gylling

Bygningsstyrelsen har modtaget 12 anmodninger fra danske entreprenører, som ønsker at komme i betragtning til byggeriet af den nye politiskole i Vejle.

Vejle: Trods travlhed i byggebranchen er 12 entreprenører villige til at rive godt og vel halvandet år ud af kalenderen for at hellige sig byggeriet af en ny politiskole i Vejle.

Byggeriet indledes efter planen 21. februar og strækker sig derefter 405 dage ud i fremtiden med lanlagt overdragelse til Rigspolitiet 30. september 2020.

Da Bygningsstyrelsen i fredags lukkede ned for muligheden for at blive prækvalificeret til opgaven, var det med en forventning om 10 ansøgninger. Men i stedet havde 12 entreprenører altså meldt sig på banen.

- Det er udelukkende danske entreprenører, der har søgt, siger kontorchef i Byggestyrelsen, Rasmus Jessing til Fagbladet Licitionen tirsdag.

Han tilføjer:

- Vi havde en forventning om, at der kunne være nogle fra Tyskland, der var interesseret, men det har ikke være tilfældet.

En opgave for de få

Bygningsstyrelsen har nu afsat 10 dage til at udvælge de tre entreprenører, som får lov at byde ind på opgaven. De tre udvalgte entreprenører får besked 23. august og har herefter 30 dage til at udarbejde et tilbud på byggeriet, som har en samlet anslået værdi på 330 millioner kroner.

- Det er en relativt stor opgave, så det er begrænset, hvor mange, der har referencer og kapacitet til at klare opgaven, udtaler Rasmus Jessing til Licitationen.

Politiskolen kommer til at udgøre et samlet areal på 21.000 kvadratmeter, hvoraf 9000 kvadratmeter er nybyggeri.

- Vi regner med at gennemføre en forhandlingsrunde eller alternativt slet ingen. Vi har mulighed for at tildele kontrakten på grundlag af de første bud, forklarer Rasmus Jessing videre til Licitationen.

Forventningen er, at Bygningsstyrelsen er klar til at melde den endelige vinder af entreprisen ud den 30. januar 2019.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Billund

18-årig fik lumre sex-beskeder fra sin chef: - Episoden er yderst beklagelig

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Færre fugle, døve marsvin og flere invasive arter ved Vesterhavet: Forsker kalder planerne om 10.000 vindmøller i Nordsøen for 'verdens største marinbiologiske eksperiment'

Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce