Annonce
Vejle

Ingen agurketid her: Stor interesse for de lokale historier

Chefredaktør Mogens G. Madsen, Vejle Amts Folkeblad.
Det har ikke været nødvendigt at plukke mange agurker - endnu!

Det er faktisk kun når jeg kører på arbejde, at jeg kan mærke, at vi er midt i højsommeren. Der er dejligt god plads på de vejlensiske veje, og det er jo et særsyn.

Men på arbejdet er der nok at rive i. Det har slet ikke været nødvendigt - endnu - at sende journalisterne ud på agurkeplukning i sommerlandet.

Vi har kunnet præsentere et nyt spændende forslag til en erhvervspark i Vejle. Vi fortalte, at nu er det lige før, at nedpilningen af den populære godsbanebygning går i gang.

Annonce

Vi har haft den søde historie om den meget gamle surdej.Og historien om René, der er sur over, at han sendes i hård jobtræning trods alvorlig sygdom. Og der har været mange læsere til alle historierne.

Det er historier du alle finder herunder som ugens anbefalinger. Der er derimod ingen anbefalinger til historien om VBs turnerings-start. Det forbigår vi i tavshed, men ser frem til, at vi mandag basker Sønderjyske.

God weekend.

Nu falder bygningen snart

Godsbanebygningen. Foto: Mette Mørk

Godsbanebygningen skal pilles ned. Det har et flertal i byrådet besluttet, og man er snart klar til at gå i gang med arbejdet. Det ventes at være mindst et halvt år.

Læs om det her.

Ny erhvervspark i Vejle

Dandy Business Park håber at få fingre i de gamle røde mursten fra den nedrivningsdømte godsbanebygning på Posthusgrunden. Stenene skal bruges til den første bygning i et nyt knudepunkt for cirkulær økonomi i Dandy Busines Park. Illustration: Dandy Busines Park.

Der er planer om en ny erhvervspark i Vejle med fokus på cirkulær økonomi. Parken vil gerne have lov til at bruge sten fra godsbanebygningen.

Læs mere om det her.

Sød historie om sur dej

Lisbeth Matthesen og hendes ældgamle surdej. Foto: Christina M. Mosegaard

Det var også ugen hvor vi kunne fortælle en historie om en surdej, der nærmest er gået i arv fra generation til generation. Måske er den op til 100 år gammel, men dejen er stadig superfrisk.

Se historien her.

René føler sig presset af jobcenter

Lægerne har sagt, at det var rent held, at han overlevede. Først troede man, at han havde fået en blodprop, men det viste sig, at hans hovedpulsåre var revnet. Hovedpulsåren er i dag vokset sammen, men voldsomme fysiske belastninger, der får hans blodtryk i vejret, kan få fatale følger. Privatfoto

René Vilstrup Bie har haft en revne i hovedpulsåren, og hans læger siger, at han ikke må anstrenge sig. Alligevel er han sendt i jobtræning som lagerarbejder.

Læs mere her.

Hvad stiller man op med mønter?

Torben Friis, 70, ærgrer sig over, at han ikke længere kan veksle sine kontanter i banken. Foto: Thomas Trondal

Hvad stiller man op hvis man har samlet en masse mønter sammen. Det kan nemlig være svært at finde en bank, der vil tage imod dem.

Se mere her.

Annonce
Navne For abonnenter

Dorthe mistede sin 17-årige 'Fredemus', da han blev ramt af to biler og døde på stedet: Han vil altid have en særlig plads i mit hjerte

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Husk det nu: Lørdag og søndag aften og nat er Fredericiavej spærret - lastbiler dirigeres helt udenom

Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112

15-årig provokerede politiet ved Eskes Bier Bar, hvor han henviste til drabet på fire betjente i 1965: - Det er imponerende, han kender sin politihistorie

LEDER For abonnenter

Havnefoged-chikane, eksklusion af medlemmer og en kommende retssag i Vejle Motorbådklub er dybt tragisk: Forlig jer nu, I skabhalse - vi behøver ikke mere underholdning

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Intet i statistikkerne peger på en sejr over Viborg, men derfor tror Banke og Møllenberg på det

Vejle

Se video fra Vejles pressede morgentrafik - så laaaang tid tager det at komme til midtbyen ad populær indfaldsvej

Danmark

Løvkvist: Thulesen vil trække en streg i sandet - men vil Pia K. dele vandene?

Navne

To Vejle-kokke kæmper om samme titel: Felix går fra at være tv-vært til at bedømme gourmet-retter med østers

Børkop For abonnenter

Christina og Louise er jævnaldrende frisører: Og derfor er deres nye salon atypisk

Alarm 112

79-årig kvinde blev kontaktet af Skat, der ville give hende mere end 2000 kroner: 'Jeg kan afsløre, at Skat ikke ringer og giver gaver'

Annonce