Annonce
VEJLE

Stor interesse for Vejles tiny house-projekt: Så mange har meldt sig på banen

Hver en kvadratmeter skal udnyttes, hvis man bor i et såkaldt tiny house. Det er der tilsyneladende mange, som har lyst til. Arkivfoto: Lars Juul/Scanpix
Interesserede fra store dele af Jylland og Fyn har luftet ønsker om at flytte i tiny house i Vejle, oplyser kommunen.
Annonce

Vejle: Der er tilsyneladende mange danskere, som drømmer om et mere simpelt liv med færre kvadratmeter.

I al fald har Vejle Kommune fået mange henvendelser efter, at Vejle Amts Folkeblad forleden omtalte planerne om at oprette et eller flere steder til såkaldte "tiny houses", der er små bo-enheder på omkring 45 kvadratmeter bo-areal.

Det fortæller byplanlægger i Vejle Kommune Søren Nellemann.

- Vi har fået over 60 henvendelser. Det er alt fra folk, som udtrykker interesse for at bygge et tiny house til folk, som bare gerne vil følge med i debatten, og firmaer og andre, som har erfaring med at bygge tiny houses, fortæller Søren Nellemann.

Annonce

Fra hele Jylland og Fyn

Ifølge Søren Nellemann strækker interessen for projektet sig langt ud over kommunegrænsen.

- Henvendelserne kommer flere steder fra - fra store dele af Jylland og Fyn. Nogle af dem peger på områder, hvor de kunne forestille sig, at husene kunne opføres, og andre udtrykker ønsker til områderne. Der nævnes blandt andet, at der skal være cykelafstand til byen, og at man ønsker at bo tæt på naturen, fortæller Søren Nellemann.


Der nævnes blandt andet, at der skal være cykelafstand til byen, og at man ønsker at bo tæt på naturen.

Søren Nellemann


Han tilføjer, at Vejle Kommune er i kontakt per e-mail med de mange, der har henvendt sig, og at der indenfor en uges tid vil blive oprettet en hjemmeside, hvor de der har interesse for projektet, kan være med til at påvirke planlægningen.

- Vi skriver direkte ud til dem, der har henvendt sig, og derudover vil det blive meldt ud på vores Facebook-side og vores hjemmeside, når hjemmesiden er oppe at køre, siger Søren Nellemann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Ny legeplads på Gyvelborg

Hedensted

Delvis genåbning af efterskoler: Storebror pakker tasken, mens lillesøster må blive hjemme

Annonce