Annonce
Erhverv

Stor legeplads for voksne: Frederik åbner Danmarks største udendørs paintballbane

Er man til action sammen med en flok kammerater, er der mulighed for nu at prøve kræfter med en paintballkamp på den nye bane i Egtved Skov. PR-foto
Frederik Keseler Nielsen har omdannet et 32 tønder stort område af Egtved Skov til en paintballbane, der ifølge ham indbyder til masser af action.

Egtved: Der er masser af forhindringer og gode gemmesteder, når man kampklar går på jagt efter kammeraterne. Altså med paintballgeværer.

Midt i Egtved Skov har Frederik Keseler Nielsen nemlig omdannet et stort område til en paintballbane. Banen strækker sig over i alt 32 tønder land, svarende til cirka 25 fodboldbaner, så der er masser af plads til boltre sig på. Faktisk er banen ifølge ham Danmarks største udendørs paintballbane.

Fordi banen ligger i et skovområde, skal man foruden at passe på skydelystne kammerater også holde øje terrænet.

- Vandløb, væltede træer og vilde rødder gør oplevelsen autentisk og sætter hverdagen på pause, lyder det blandt andet fra Frederik Keseler Nielsen i en pressemeddelelse.

Det er ham, der sammen med sin far, ejer området, der nu er forvandlet til "ultimative legeplads for voksne børn og barnlige sjæle", som det omtales i pressemeddelelsen.


Jeg har valgt at starte RealPaintball, fordi jeg synes, der mangler noget, når jeg spiller paintball på de opsatte baner. Jeg mangler autenticiteten fra min barndom, når vi legede røvere og soldater.

Frederik Keseler Nielsen


‐ Jeg har valgt at starte RealPaintball, fordi jeg synes, der mangler noget, når jeg spiller paintball på de opsatte baner. Jeg mangler autenticiteten fra min barndom, når vi legede røvere og soldater. Det her bringer barndomsminderne frem, siger han.

Annonce

Plads til 20

Banen er så stor, at op til 20 personer kan slå sig løs på samme tid, og der er mulighed for inddeling i flere zoner, så eventuelt kommende restriktioner også kan overholdes, oplyser Frederik Keseler Nielsen.

RealPaintball, som banen hedder, henvender sig til private såvel som virksomheder og kan ifølge ham danne rammen om fra en polterabend eller fødselsdag til regulær teambuilding.

Eneste krav er, at man skal være fyldt 16 år.

‐ Jeg håber at kunne give mine kunder den fedeste oplevelse – en oplevelse, hvor smilet kun langsomt fortager sig efter en eventyrlig oplevelse i skoven, siger han.

Banen åbner for gæster i påsken.

Man kan finde flere oplysninger på realpaintball.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Sydbank i Grindsted skal have ny chef

Hedensted

Se Knuds første stik: 766 fik med nålen på den store vaccinationsdag - og der er plads til endnu flere

Annonce