Annonce
Hedensted

Stor opbakning til byfest: Sammenholdet er tilbage i Løsning

For 7-8 år siden var byfesten i Løsning tæt på at uddø, men de seneste mange år har opbakningen været stor. Også i år, hvor blandt andet ringridning trak mange tilskuere til. Foto: Michael Svenningsen
Løsning oplever igen et stort sammenhold - og arrangørerne af Sommer i By kan næsten ikke få armene ned.

Løsning: De dage, hvor arrangørerne diskuterede, om det kunne betale sig at holde endnu en byfest i Løsning, er forbi. Det blev der sat en fed streg under ved dette års Sommer i By, hvor opbakningen til næsten samtlige arrangementer var større, end arrangørerne havde turdet håbe på.

Således var de 250 billetter til den store afslutningsfest lørdag allerede inden sommerferien blevet afsat, og ungdomsfesten i teltet om fredagen trak denne gang næsten 300 unge - mod 200 sidste år. Cykelløb, Open by Night, fælles morgenmad, ringridning og det nye tiltag med stafetløb, var ligeledes velbesøgt.

- Vi har armene oppe over hovedet. Der har været kolossal opbakning til alle arrangementerne, og det fungerede rigtig godt med både stafetløb og ringridning om lørdagen. Vores eneste klagepunkt er sådan set vejret, men heldigvis fik de mange byger ikke folk til at blive hjemme, siger Jørgen Hansen, en af arrangørerne af Sommer i By.

Annonce

Nødråb blev hørt

Han husker vendepunktet for 7-8 år siden, da den store lørdagsfest kun kunne samle omkring 60 mennesker.

- Vi gjorde, hvad vi kunne for at råbe folk op, og vi sagde det dengang, som det var: enten bakker I op om byfesten, ellers lukker den, fortæller Jørgen Hansen.

Nødråbet blev hørt, og i dag er der ingen, der taller om at lukke noget.

- Sammenholdet i Løsning er stort igen, og det er Sommer i By med til at understrege - og til at gøre endnu større, siger Jørgen Hansen.

Der er endnu ikke overblik over økonomien, men overskuddet bliver brugt på lokale formål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

De hjemløse og byens andre udsatte savner et værested om aftenen

Annonce