Annonce
Give

Store ændringer på vej i bymidten

Kirsten og Søren Lund har drevet bageriet på Grundtvigs Plads i Thyregod siden 2008. 30. juni stopper de. Foto: Jim Hoff
Byens bageri lukker og bliver måske mødelokale. Og FJUK går i skole og giver plads til et fitnesscenter. Torsdag er der dobbelt borgermøde i Thyregodcenter.

Thyregod: Et dobbelt borgermøde venter de mennesker, der gerne vil gøre deres indflydelse gældende på livet i Thyregod.

Det finder sted i Thyregod Hallens Cafeteria med start klokken 19. Her er første punkt ifølge dagsordenen: Nyt liv i det gamle Bageri.

For det står fast, at byens bager Søren Lund stopper med udgangen af denne måned.

- Vi har simpelthen ikke flere kræfter til at køre bageriet videre, så 30. juni er der sidste åbningsdag, siger Søren Lund

Han har sammen med hustruen Kirsten drevet bageriet siden 2008. Det har givet til dagen og vejen, men ikke mere. Det store gennembrud, er udeblevet.

- Der har da været tider, hvor det var sjovere end andre. Men når man som selvstændig er i gang hver eneste dag bortset fra de to årlige ferieuger, så bliver det i længden for hårdt, siger Søren Lund.

Han skal fra næste måned ud at finde arbejde. Kirsten er uddannet pædagog og har allerede fået et fast arbejde.

Så hvad skal der ske med bageriet på Grundtvigs Plads?

Annonce

Ny klub?

Det kan man være med til at sætte præg på, hvis man deltager i torsdagens borgermøde. Her er der lagt op til, at der dannes en klub, der skal stå for aktiviteterne

Her har an skelet lidt til Gadbjerg, hvor der er stor succes med at drive "Margrethe Klubben" der holder til i byens tidligere hotel. Klubben i Thyregod bliver en lukket klub, forstået sådan, at det kræver medlemskab at være med.

Blandt mulige aktiviteter nævnes der i indkaldelsen billard, rafling, strikkeklub, kortklub, mødested for ældre, foredrag og andre arrangementer.

Billarden kan i givet fald måske flyttes fra FJUK, der er ved at flytte fra lokalerne ved hallen til skolen. Her er der for et par år siden sat billardbord ind i forbindelse med hallens etablering af fitnesscenter i nogle af FJUKs lokaler.

Nu bliver de alle ledige, og det vil Center Thyregod, som hallen er en del af, udnytte til at etablere et større og bedre fitnesscenter. Hvad disse planer konkret går ud på vil også blive oplyst på andel del af torsdagens borgermøde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce