x
Annonce
AC Horsens

Store klø til AC Horsens er ikke noget særsyn

AC Horsens og Alexander Ludwig har tabt de fire kampe mod AaB og FC Nordsjælland med sammenlagt 18-0. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
I denne sæson siger statistikken mod FC Nordsjælland og AaB 18-0, og de foregående sæsoner har det være lignende nedture.

Horsens: Der var nok at tage fat på, da manager Bo Henriksen samlede spillerne i dagene oven på forårets første kamp. 6-0 nederlaget til FC Nordsjælland er stadig frisk i erindringen og skulle nogle af have glemt nedturen, har de fået lov til at gense videoklip af det hobetal af fejl, der blev begået i Farum onsdag aften.

AC Horsens har udviklet en trist tendens til, at når bunden går ud af holdet, er der intet at gøre. Båden fortsætter bare med at tage vand ind. Bundniveauet slår alle rekorder i de kampe.

I denne sæson har AaB og FC Nordsjælland været skrækmodstandere for AC Horsens. De fire kampe viser en skræmmende dårlig målscore på 18-0 og fire klare nederlag. 3-0 nederlaget til FC Nordsjælland i premieren var det mindste.

Det bliver ikke meget bedre af at kigge på AC Horsens' kommende modstandere. AC Horsens mangler at møde FCK, Brøndby og FC Midtjylland, og alle modstandere har gennem tiden uddelt fodboldmæssige lussinger til AC Horsens.

- 18-0 i de fire kampe mod AaB og FC Nordsjælland ser voldsomt ud. Jeg er overrasket over, at det kunne gå så galt i Farum. Vi havde den rigtige strategi, og vi var i overtal rent defensivt hele tiden. Det var bare ikke nok, siger manager Bo Henriksen, der skal bruge weekenden på at få genrejst sit hold til mødet med AGF på mandag.

De to kommende kampe mod AGF og Randers er på papiret de største muligheder for at hente flere point i grundspillet, og hvis AC Horsens kigger i statistikken er der en lille trøst at hente i, at AGF præsterede at tabe med 7-0 til Brøndby i august 2016, så aarhusianerne kan også tabe stort.

Statistikkerne mod især FC Midtjylland og FC København er til gengæld forfærdelige. AC Horsens henter i gennemsnit omkring et halv point, hvis vi kigger på de seneste 30 indbyrdes kampe mod de to hold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Kirsten måtte køre hjem med alt sit skrald: Kun folk med lige nummerplader kom ind på genbrugspladsen

Erhverv

Kirk-familien skovler milliarder ind

Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

Annonce