Annonce
Kultur

Store navne gæster Vejle under Jazz I Trekanten

Niels Jørgen Steen er et af de mange navne, der kan opleves i Vejle i løbet af jazzfestivalen. PR-foto
Niels Jørgen Steen og Daimi gæster Vejle i forbindelse med Jazz I Trekanten i slutningen af august.
Annonce

Vejle: Jazz I Trekanten skydes i gang for fuld udblæsning i Vejle med otte jazzkoncerter under Vejle Fjordfestival på Lystbådehavnen. Lørdag 24. august går det løs, når Street Parade med entusiasme og høj saxofonføring blæser festivalen i gang i Vejle.

Herefter er der godt selskab med Live Jive Jungle, som sender os tilbage til 1920-30’ernes forbudstid i USA, og Mukherjee Blues, der med swingende blues tager os videre til Chicago.

Julie Berthelsen har i næsten 15 år været et kendt ansigt på den danske musikscene, og på Vejle Fjordfestival kaster hun sig ud i et nyt projekt. Sammen med de erfarne jazzmusikere fra Pojken Flensborg Kvartet prøver hun kræfter med jazzede versioner af sine bedste hits.

Mathilde Falck følger trop med hendes seneste album ”Som børn på ny”. Årets ”Artist in Residence” Mathias Heise gæster også Vejle Fjordfestival med hans hyldestkoncert, Remembering Toots.

Søndag er der dømt jazz for de mindste, når Nullernix besøger Vejle Fjord Festival. Jazzsangerinde Cathrine Legardh er forvandlet til en kæmpe nullermand, og har skabt et støvet univers af finurlige fortællinger, anekdoter og masser af musik.

På Vejle Bibliotek indledes ugen med en omgang Jazzmood mandag 26. august. Onsdag 28. august bliver en aften fyldt med musik i hele Vejle Kommune. Daimi og Louisiana er vant til at spille for fulde huse, og Egtved Forsamlingshus bliver ingen undtagelse, når Daimi sætter sin hat, som hun vil.

Danmarks smørtenor Dario Campeotto spiller to koncerter i Østre Kapel i Vejle onsdag 28. og torsdag 29. august, og en særlig gæst i Vejle I Bygningen i Vejle lukker og slukker Jazz I Trekanten.

Det er Niels Jørgen Steen og hans A-Team, der giver en af de sjældne koncerter uden for København. De spiller et bredt udsnit af jazzens stilarter med både swing, bebop og rhythm’n’blues, og Niels Jørgen Steen vil som sædvanligt bruge sin lune og underspillede humor, når han præsenter numre og musikere.

Blandt de mange navne findes også Daimi og bandet Louisiana. PR-foto
Annonce
Vejle

En broget uge - men vi lå nummer 1

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Møder kan være smittekilde: Sct. Norberts Skole sender to klasser hjem

Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Vejle

Idrætsefterskole corona-tester alle elever: 60 er sendt hjem

Annonce