Annonce
Kultur

Store navne gæster Vejle under Jazz I Trekanten

Niels Jørgen Steen er et af de mange navne, der kan opleves i Vejle i løbet af jazzfestivalen. PR-foto
Niels Jørgen Steen og Daimi gæster Vejle i forbindelse med Jazz I Trekanten i slutningen af august.

Vejle: Jazz I Trekanten skydes i gang for fuld udblæsning i Vejle med otte jazzkoncerter under Vejle Fjordfestival på Lystbådehavnen. Lørdag 24. august går det løs, når Street Parade med entusiasme og høj saxofonføring blæser festivalen i gang i Vejle.

Herefter er der godt selskab med Live Jive Jungle, som sender os tilbage til 1920-30’ernes forbudstid i USA, og Mukherjee Blues, der med swingende blues tager os videre til Chicago.

Julie Berthelsen har i næsten 15 år været et kendt ansigt på den danske musikscene, og på Vejle Fjordfestival kaster hun sig ud i et nyt projekt. Sammen med de erfarne jazzmusikere fra Pojken Flensborg Kvartet prøver hun kræfter med jazzede versioner af sine bedste hits.

Mathilde Falck følger trop med hendes seneste album ”Som børn på ny”. Årets ”Artist in Residence” Mathias Heise gæster også Vejle Fjordfestival med hans hyldestkoncert, Remembering Toots.

Søndag er der dømt jazz for de mindste, når Nullernix besøger Vejle Fjord Festival. Jazzsangerinde Cathrine Legardh er forvandlet til en kæmpe nullermand, og har skabt et støvet univers af finurlige fortællinger, anekdoter og masser af musik.

På Vejle Bibliotek indledes ugen med en omgang Jazzmood mandag 26. august. Onsdag 28. august bliver en aften fyldt med musik i hele Vejle Kommune. Daimi og Louisiana er vant til at spille for fulde huse, og Egtved Forsamlingshus bliver ingen undtagelse, når Daimi sætter sin hat, som hun vil.

Danmarks smørtenor Dario Campeotto spiller to koncerter i Østre Kapel i Vejle onsdag 28. og torsdag 29. august, og en særlig gæst i Vejle I Bygningen i Vejle lukker og slukker Jazz I Trekanten.

Det er Niels Jørgen Steen og hans A-Team, der giver en af de sjældne koncerter uden for København. De spiller et bredt udsnit af jazzens stilarter med både swing, bebop og rhythm’n’blues, og Niels Jørgen Steen vil som sædvanligt bruge sin lune og underspillede humor, når han præsenter numre og musikere.

Blandt de mange navne findes også Daimi og bandet Louisiana. PR-foto
Annonce
Vejle

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Egtved For abonnenter

Thyra, Kasper og rigtigt mange andre risikerer at skulle vinke farvel til noget af det, som de holder meget af - meget snart

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Tirsdagens coronatal: For syvende dag i træk er der flere end 1000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted

Live valgdebat: Hvordan får vi bedre offentlig transport, hvor skal solcelleparkerne ligge, og hvilke byer skal have byggegrunde?

Vejle Boldklub For abonnenter

Minut for minut: VB vinder 3-1 efter straffesparkskonkurrence

Sport

VB videre i overtidsdrama: Sousa blev helten i 3-1 sejren over AC Horsens

Alarm 112

De afslørede sig selv: Butikstyve kom i slagsmål uden for forretningen

Alarm 112

Han kørte videre fra påkørsel: Vaks trafikant fulgte efter ham

Billund For abonnenter

Niårige Magnus har en kræfttumor i hjernen og har fået 81 gange kemo: - Vi nyder ham, mens vi har ham

Erhverv

Han fik den generte milliardær i tale: 'Der var et stykke danmarkshistorie, der slet ikke var fortalt tilstrækkeligt'

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Lene Langelund lukker sin ellers velkørende butik i Hedensted: Har sidste åbningsdag 27. november

Danmark

Heunicke: Flere skal vaccineres hvis Danmark skal være åbent

Vejle

Alternativt bingo: Håbefuldt parti benytter sine få valgplakater som spilleplader - det er ikke specielt grønt at spille med

Vejle For abonnenter

Dømt for sygehus-svindel, de lokale lejere bor billigere, gågaden lukket for valgplakater, Vejle kåret som årets transportkommune og lokal forening ramt af global varekrise: Få overblikket over de største Vejle-historier på blot fem minutter

Billund For abonnenter

Kirkbi har købt endnu en bygning i Billunds bymidte: Prisen var 18 millioner kroner

Annonce