Annonce
Børkop

Stormøde skal sætte fokus på diger eller ej

Sommerhusene langs Høll Strand. Det er især her, at der kan ske oversvømmelse, men beregninger viser, at der kan opstår oversvømmelse i et større område end tidligere forventet. Foto: Peter Leth-Larsen

Høll: Onsdag 28. august holder Vejle Kommune et stormøde for alle lodsejere i det berørte område. Cirka 500 i alt.

På mødet præsenterer kommunen de nyeste modelberegninger og forslag til placering af dige. Endvidere vil en ejendomsmægler holde et indlæg om oversvømmelsesrisikoens betydning for prisdannelse og køb/salg af ejendomme i området. En borger, som har oplevet oversvømmelser på egen ejendom, er inviteret til at holde et oplæg om sine oplevelser.

- Vi vil gerne opfordre alle lodsejere til at komme forbi. På mødet kan man give sit besyv med, og det er vigtigt, at alle dukker op. Eller i hvert fald så mange som muligt, siger Karl Erik Lund (DF), der er formand for natur- og miljøudvalget

Efter mødet skal næste skridt nemlig sættes i søen. Skal der laves diger eller ej?

Der er allerede sendt et spørgeskemaundersøgelse med henblik på at undersøge tilslutningen til at sætte gang i et digeprojekt.

Mødet finder sted klokken 17 i Bygningen i Vejle. Grunden til, at det afholdes i Vejle, er, at der forventes at komme flere, end der kan være i det lokale forsamlingshus i Gårslev.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce