Annonce
Sport

Se videoanalyse: Storsejr til FC Fredericia, som tog et skridt ind på de foranliggende

FC Fredericia vandt fredag aften 5-1 over Nykøbing FC, og FC Fredericia er nu af point med Hvidovre på fjerdepladsen.

Fredericia: FC Fredericia hentede fredag aften sin hidtil største sejr i 1. divisions oprykningspil.

Hjemme på Monjasa Park vandt FC Fredericia med 5-1 over Nykøbing FC efter pauseføring på 3-0.

Inden pausen scorede Anders Holvad to gange og Patrick Egelund én, mens Kristian Kirkgaard og Christan Tue gjorde det til henholdsvis 4-0 og 5-0, inden gæsterne i dommerens tillægstid reducerede.

Annonce

Nykøbing FC begyndte ellers kampen bedst, men det var FC Fredericia, som først havde bud efter en scoring. Det skete efter cirka 10 minutters spil, da Peter Makrillos, der var tilbage efter afsonet karantæne, tog chancen fra kanten af straffesparksfeltet og hamrede bolden på underkanten af overliggeren.

Det satte lidt gang i hjemmeholdet, som fik meget bedre hold på spillet, og fem minutter senere gik Samson Iyede ned i en duel med gæsternes Jacob Egeris, og dommer Jacob Karlsen pegede mod pletten. Straffesparket tog Anders Holvad sig af, og han sparkede sikkert hjemmeholdet foran.

Anders Holvad scorede to gang, da FC Fredericia fredag aften vandt over Nykøbing FC. Arkivfoto: Ole Nielsen

Fem minutter senere var Anders Holvad tæt på at blive dobbelt målscorer, da han sendte en følt afslutning af sted, men for anden gang i første halvleg tog én var værternes afslutninger alminiumsrammen.

Kort efter måtte FC Fredericia-målmand Oscar Hedvall i aktion. Et godt indlæg fandt panden på topscorer Mathias Kristensen, og Kristensens afslutning fejlede bestemt ikke noget, men Hedvall klarede flot.

Minuttet efter blev Holvad dobbelt målscorer, da Kristian Kirkegaard efter en fin tur fandt Holvad, der sparkede bolden ind ved den nærmeste opstander til 2-0-føring.

Dermed så det tungt ud for gæsterne, og det virkede til, at FC Fredericias andet mål pillede den sidste tro ud af falstringerne.

Og det blev endnu værre for gæsterne, da FC Fredericia kort inden pausen definitivt afgjorde kampen. Det skete, da Patrick Egelund med et fint spark, som tog underkanten af overliggeren, passerede Nykøbing FC’s målmand Jannich Storch.

FC Fredericia skiftede i pausen hele tre spillere – blandt andre de to målscorer. Det skete givet med det i baghovedet, af FC Fredericia skal i kamp igen på onsdag.

Udskiftningerne gjorde ikke det store ved kampens forløb.

Det var fortsat FC Fredericia som sad på tingene, og hjemmeholdet fik da også øget føringen. Det gjorde fredericianerne cirka 10 minutter efter pausen, da Kristian Kirkegaard blev fældet i straffesparksfeltet efter en fin tur.

Kirkegaard sparkede selv straffesparket og gjorde det sikkert til 4-0.

Anden halvleg blev generelt en mere rolig anden halvleg end den første, og det gjaldt både i forhold til chancer og godt spil.

Mod slutningen overlod hjemmeholdet en del spil til gæsterne, og det trak op til en reducering.

Den kom dog aldrig. Med cirka fem minutter igen fandt Alexander Jensen med en tværbold indskiftede Christian Tue, der sparkede bolden i kassen til 5-0.

Nykøbing FC fik dog reduceret, da Mikkel Just i dommerens tillægstid scorede et flot langskudsmål.

FC Fredericia spiller igen på onsdag, når det gælder udekampen mod Hvidovre, og fredagens sejr betyder, at kampen er en direkte duel om fjerdepladsen, da begge hold ligger med 50 point som nummer henholdsvis fire og fem.

Annonce
Navne For abonnenter

Jeg så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

KLUMME For abonnenter

Sidste festivaltur med skipper Charlie ved roret

KLUMME

Motionscyklister sætter livet på spil, når de fylder hele vejen - jeg oplevede det selv og tænkte: 'Hvordan pokker er det, I cykler?'

Vejle Boldklub For abonnenter

Sæsonen er slut og træneren frikendt: Derfor skal VB gå til næste sæson med respekt for rækken

Mens ledigheden nærmer sig bundrekord, kan Agnetha ikke skaffe faglærte medarbejdere: - Nu er vi ude i alle muligheder for at finde folk

Kultur

'Hvad skal jeg gøre af mig selv': Den store rorgænger skifter skiw: Sidste festival med Charlie i front

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: Hård dag for debuterende målmand, mens angriber fik sagt flot farvel

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Live Sport For abonnenter

Se kampen: Triangle Razorbacks kæmpede mod Søllerøds guldgravere

Caroline Fleming og søn tømte familiens slot for værdier - dansk kulturhistorie går snart tabt for altid

Billund

Billund har succes med at få sosu-elever fastansat: - Jeg har elsket at være elev i Billund Kommune og haft fantastiske kolleger. Nu vil jeg selv være en god kollega

Vejle Boldklub For abonnenter

Se videoanalyse: VB har spillet sidste kamp i superligaen for denne omgang

Vejle Boldklub

Så er det slut i Superligaen: Trods kæmpe drop sagde VB farvel med en sejr

Annonce