Annonce
Hedensted

Stort overblik: Her kan du møde politikerne i Hedensted Kommune

Valgkampen til kommunalvalget er i fuld gang i Hedensted Kommune. Se, hvor der er vælgermøder og politiske arrangementer de kommende uger.

Hedensted Kommune: 16. november skal vi sætte kryds til kommunal- og regionsrådvalget, valgplakaterne er kommet i lygtepælene og politikerne er ude på gader og stræder.

Se herunder, hvornår der er mulighed for at møde politikerne i din by, eller diskutere netop det emne, du har særlig interesse for.

Har vi overset et valgarrangement kan du kontakte journalist Ingrid Trier på itc@hsfo.dk og/eller skrive det ind i vores arrangementsoversigt på www.hsfo.dk/eventinfo.

Annonce

Artiklen opdateres løbende.


Tirsdag 9. november - Mink

Horsens Folkeblad har allerede været vært for tre vælgermøder i kommunen, bl.a. i Stenderup. Arkivfoto: Emil Fibiger

Hvad er fremtiden for Dansk Minkavl? Det spørgsmål stiller Venstre i Hedensted Kommune, når de tirsdag 9. november kl. 19 til 21 inviterer til debat hos Erik og Vibeke Christensen, på Vestermarksvej 18 i Løsning.

Erik Christensen vil fortælle om sine egne oplevelser i forbindelse med nedlukningen af det danske minkerhverv, borgmesterkandidat Ole Vind (V) vil fortælle om minkerhvervets betydning for Hedensted Kommune og endelig vil folketingsmedlem Troels Lund Poulsen (V) fortælle om erstatninger og den aktuelle situation vedr. mink-kommissionen.

Onsdag 10. november

Avisen er ikke bekendt med nogle vælgerarrangementer denne dag.

Torsdag 11. november - Skolerne, Stenderup og Korning

Birgitte Pust (V), Liselotte Hillestrøm (S) og Lene Tingleff (V), inviterer Stenderup-borgerne til en snak om politik i forsamlingshuset fra kl. 16 til 17.30.

De tre Rotary klubber i Hedensted Kommune inviterer til vælgermøde på Korning Kro klokken 18. Mødet indledes med en middag inden politikerne indtager panelet. Derfor er tilmelding nødvendig til Ejvind Jepsen på mail@ejvindjepsen.dk eller tlf: 30 46 22 32

Endelig inviterer Skolelederforeningen og Hedensted Lærerkreds til vælgermøde om skolerne i Hedensted. Overskriften for mødet er: "Hvor skal vi hen med skolerne i Hedensted – og hvordan sikrer vi, at det sker?". Mødet finder sted på Stjernevejskolen i Hedensted fra kl. 19 til 21. Kandidater fra ni forskellige partier vil deltage i debatten, herunder borgmesterkandidaterne Ole Vind (V) og Kasper Glyngø (S). Journalist Lennart Kjær Schouborg fra Horsens Folkeblad er ordstyrer.

Fredag 12. november - Lindved

Erhvervslivet i Lindved inviterer til fyraftensmøde hos Karosserigården med de fire lokale byrådskandidater fredag 12. november kl. 16. Kandidaterne er Birgit Jakobsen (KD), Hanne Lützen-Laursen (DF), Heidi Würtz Møller (A) og Max Matthäi (V).

Lørdag 13. november - torvesnak i Hedensted

Kandidater fra de fleste partier vil samles på Brd. Michaelsens plads i Hedensted og stå klar med flyers og en snak.

Søndag 14. november

Avisen er ikke bekendt med nogle vælgerarrangementer denne dag.

Mandag 15. november

Avisen er ikke bekendt med nogle vælgerarrangementer denne dag.

Allerede afholdt: Mandag 1. november - Miljøministeren og byudvikling i Hedensted

Mandag eftermiddag, klokken 15.45 er der mulighed for at møde miljøminister Lea Wermelin (S), når hun gæster Hedensted, for at høre om Hedensted Søerne og Hedensted Folkeskov.

- Alle med interesse for miljø og natur er velkomne til at gå sammen med ministeren fra kl 16. Lea Wermelin er klar til at tale om de emner, der optager dem, som møder op, fortæller borgmester Kasper Glyngø (S).

Det er er Socialdemokraterne i Hedensted, som er værter for besøget. Mødestedet er P-pladsen, der ligger ved det nye naturområde, lige over for Årupvej 29, Hedensted.

Byudvikling i Hedensted. HIF Erhvervsklub, Hedensted Handel og Hedensted Rotary Klub inviterer til vælgermøde i Kjærgaard Loung, Jørgensens Alle 26, kl. 19-21.

På mødet kan man få aktuel viden om byrådskandidaternes holdning til udvikling af Hedensted by og opland. Kandidater fra alle partier, der stiller op til kommunalvalget 16. november, er inviteret.

Tirsdag 2. november - Ældrepolitisk topmøde og Ølholm

Ældre Sagens tre lokalafdelinger og Seniorrådet inviterer til "Ældrepolitisk Topmøde" 2. november kl. 16.30-19 på Hedensted Sognegård. På mødet vil der blandt andet være paneldebat med udgangspunkt i, hvad er værdig ældrepleje, når det kommer til rengøring, og hvad kan man gøre for at bekæmpe ensomhed blandt ældre?

Ølholm Lokalråd inviterer til debat i forsamlingshuset fra kl. 17 til 18, hvor man kan møde de tre lokale kandidater Mette Jepsen (V), Louise Stenmann (S) og Vera Holm (DF). Kandidaterne vil lave en kort præsentation af dem selv og deres mærkesager, inden der åbnes for spørgsmål.

Onsdag 3. november - Daugård, Stouby og virtuel borgmesterbattle

Hvordan ser fremtiden ud for Hedensted Kommune? Det spørger Jacob Ejs fra Socialdemokraterne om, når han inviterer til "En aften med fællesskab, debat og kommune-snak" i Ørum Daugård Multicenter. Arrangementet begynder kl. 19.

Også i Stouby er der vælgermøde. Det finder sted i Stouby Multihus kl. 19. Lokalrådet har inviteret alle partier. Den lokale oldermand, Poul Skytt vil være ordstyrer og på dagsordenen er bl.a. de lokale trafikforhold, et godt handelsliv, de små lansbyskoler og -institutioner, bosætning og ældrepleje.

Endelig kan du klokken 20 sidde hjemme i sofaen og deltage i en virtuel borgmesterbattle på Horsens Folkeblads Facebooks side. Avisen har inviteret de tre borgmesterkandidater Ole Vind (V), Hans Kristian Skibby (DF) og Kasper Glyngø (S) til en livestreamet debat. Egnsredaktør Elisabet Hyttel er ordstyrer og du kan stille spørgsmål via kommentarsporet.

Torsdag 4. november - Valgflæsk i Løsning og vælgermøde for unge

4. november kl. 17 kan du komme til valgmøde på Løsning Kro. Socialdemokraten Steen Christensen inviterer til valgflæsk med persillesovs. Stegt flæsk med persillesovs kan købes for 100 kr., og før og efter maden vil lokale kandidater præsentere sig selv og debattere, hvor Løsning står i Hedensted Kommune.

Er du mellem 13 og 25 år er der mulighed for at komme til et særligt valgmøde for unge på ungdomsgården i Hedensted kl. 19. Hedensted Ungdomsskole og SSP inviterer. Debatten ledes af Leif Sørensen, journalist og studievært ved Radio VLR.

Fredag 5. november - Hornsyld

De tre lokale kandidater i Hornsyld Liselotte Hillestrøm (S), Søren Vanting (K) og Lene Tingleff (V) er gået sammen om et arrangement i Hornsyld Idrætscenter, hvor man fra kl. 15.30 kan komme og få en politisk snak med dem.

Lørdag 6. november - Folkets klimamarch i Hedensted

Klimabevægelsen, Danmarks Naturfredningsforening Hedensted og Green Team Hedensted inviterer til Folkets Klimamarch i Hedensted. Her vil der udover en række forskellige aktiviteter mellem kl. 9 og 13 være mulighed for at spørg politikerne om, hvordan de vil nedsætte kommunens Co2-udledning og passe på naturen.

Søndag 7. november - Løsning

En gruppe borgere i Løsning inviterer til vælgerarrangement i boldhallerne ved Løsning Skole fra kl. 14 til 16 med fokus på Byens Hus. Udover politikere vil der være sang, leg, popcorn, ballondyr og meget mere, lyder det i invitationen.

Mandag 8. november - Rask Mølle og Isabella Arendt

Rask Mølle Borgerforening inviterer til et traditionelt vælgermøde på Rask Mølle Kro kl. 19. I panelet sidder Anja Andersen (S), Lars Jensen (K), Anders B. Olesen (SF), Kurt Vind (LA), Birgit Jakobsen (KD), Ole Vind (V), Mads Damgaard Mortensen (Å), Hans Kristian Skibby (DF) og Mikael B. Mogensen (EL)

For de morgenfriske er der også mulighed for at møde Kristendemokraternes partiformand Isabella Arendt, der denne dag er på rundtur i kommunen. Kl. 9.30-10.30 vil hun være på naturlegepladsen i Juelsminde, og fra 15.15-15.45 vil man kunne møde hende ved SuperBrugsen i Løsning.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Billund

18-årig fik lumre sex-beskeder fra sin chef: - Episoden er yderst beklagelig

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Færre fugle, døve marsvin og flere invasive arter ved Vesterhavet: Forsker kalder planerne om 10.000 vindmøller i Nordsøen for 'verdens største marinbiologiske eksperiment'

Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce