Annonce
Kultur

Stort rykind på vej: Byparken gør klar til koncert

Tre damer, der har sat hvert deres præg på dansk rock de seneste fire årtier, til tider i samspil, optræder på deres fælles turné ved Rock i Byparken i Vejle fredag aften. Arkivfoto: Mette Mørk
Fredag afvikles den første af årets tre koncerter under paraplyen "Rock i Byparken". Bliver der udsolgt, vil der være op til 7000 gæster i byparken.

Vejle: - Kom i god tid og slip for at stå i kø.

Sådan lyder et godt tip fra kommerciel chef ved Vejle Musikteater Søren Huld. Han tilføjer, at det er et råd, man i længere tid har forsøgt at sprede.

Rock i Byparken fredag aften begynder med Karl Williams koncert klokken 19.30. Erfaringen er, at køen ved indgangen bliver rigtig lang fra omkring klokken 19.

Arbejdet med at gøre byparken klar til begivenheden startede mandag. Blandt de større opgaver er at bygge scene, podie over søen og en koncertplads med boder, strøm og lys.

Der er 15 til 25 personer i gang, og under selve arrangementet er der omkring 90 personer igang. Der skal en del til for at afvikle et arrangement med to koncerter og op til 7000 gæster, hvis der er udsolgt.

Tre fredage - seks koncerter

Det er ottende gang, der er Rock i Byparken i Vejle. Det er et forløb over tre fredage med to koncertnavne pr. gang. Arrangementerne begynder hver gang klokken 19.30 og planlægges at slutte omkring 23.

Fredag 16. august kan man høre: Karl William samt Anne, Sanne og Lis.

Fredag 23. august: Queen Machine samt D-A-D (enkeltdagsbilletter udsolgt)

Fredag 30. august: Medina samt Suspekt.

Stadig billetter til salg

Både i 2016, 2017 og 2018 var alt udsolgt. Onsdag middag var status, at der endnu ikke er udsolgt, bortset fra dagsbilletter til det midterste arrangement, hvor Queen Machine og D-A-D spiller.

- Hvis vi ser på omsætning, er vi foran sidste år. Ser vi på antal billetter, er det sværere at sammenligne. Vi er tæt på udsolgt. Men der er et stort udbud, og det er heller ikke de samme kunstnere, vi byder på fra det ene år til det andet. Vi er tilfredse med, hvor vi er, for det forventede niveau. Det er også forventeligt, at der er udsolgt til den midterste fredag. Det bliver en fest, og D-A-D er altid et trækplaster, forklarer Søren Huld.

Der har været Rock i Byparken hvert år siden starten i 2012.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

DBU: Kampen genoptages efter Eriksens kollaps

Annonce