Annonce
Billund

Stort showroom viser planerne for nyt museum

Planerne for det nye museumscenter kan frem til foråret ses i et showroom i udstillingsbygningen på Museumscenter Karensminde. PR Foto
Planerne for det nye museumscenter vises nu frem i showroom i udstillingsbygningen på Museumscenter Karensminde.

Grindsted: Fra efteråret 2019 til foråret 2020 kan alle opleve de foreløbige planer for det nye museumscenter i et stort showroom.

Showroomet tager udgangspunkt i konceptmaterialet, og fremviser et udvalg af store grafiske billeder, illustrationer og tekster med de nuværende planer for det kommende museumscenter.

Showroomet skal vise potentielle fonde, borgere og andre grupper de foreløbige og nuværende planer med det nye museumscenter.

Annonce

Frem med planerne

Showroomet er åbent for alle interesserede, der ønsker et indblik i blandt andet i de museumsfaglige perspektiver og de arkitektoniske tanker i konceptet.

- Vi ønsker at udbrede viden om det nye museumscenter så vidt muligt til alle grupper, der kunne være interesserede. Derfor har vi valgt at åbne showroomet ude ved Museumscenter Karensminde. Rundvisningerne er gratis, så vi håber selvfølgelig på, at mange vil benytte sig af dette tilbuddet, siger museumsinspektør Anna Louise Siggaard, i en pressemeddelelse.

Showroomet åbnede 1. september og kan besøges frem til og med 30. april 2020.

Man kan besøge showroomet indenfor museets normale åbningstider. Der er normale entrépriser til museet.

Showroomet er udstillet i museets udstillingsbygning ved Karensminde.

Alle grupper, der ønsker en rundvisning i showroomet kan booke gratis ved at kontakte projektleder Mai Kofoed Lauritsen på makl@billund.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Danmark For abonnenter

Landbruget, landdistrikterne og tænketank advarer: Coronakrisen vil skævvride Danmark

Annonce