Annonce
Sport

Stortalent færdig i VB's førsteholdstrup

Agon Mucolli har i løbet af vinteren trænet med førsteholdet, men nu er det slut. Han træner frem over med U19-spillere. Arkivfoto: Yilmaz Polat

Agon Mucolli håber, det lykkes at komme til Sverige eller Norge, hvor transfervinduerne fortsat er åbne. VB har dog ikke opgivet den unge offensivspiller, siger klubbens tekniske chef Jacob Krüger.

Vejle: Agon Mucolli er indtil videre ikke aktuel for Vejle Boldklubs førstehold.

Den 19-årige offensiv-spiller er efter eget ønske ikke længere en del af VB's førsteholdstrup.

- Jeg har ikke lyst til at være der, lyder det kort fra Agon Mucolli, der er kommet op igennem klubbens ungdomsafdeling og blev betragtet som ét af klubbens største talenter.

I stedet træner han efter aftale med klubben sammen med spillerne på U19-holdet, og som førsteårs-senior kan han fortsat spille kampe for holdet i U19 Ligaen.

Agon Mucolli står noteret for 36 kampe på Vejle Boldklubs bedste hold, og i sidste sæson var han i lange perioder fast eller næsten fast mand på holdet. Det ændrede sig imidlertid i forbindelse med sommerens trænerskifte, og i denne sæson er det blot blevet til otte kampe. To fra start i pokalturneringen og seks indhop i 1. division.

- Det er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med, og jeg blev gerne og kæmpede, hvis jeg troede på, at jeg fik chancen, siger han.

I stedet håber han, at der i løbet af de kommende par uger findes en løsning i forhold til et skifte. Markederne i blandt andet Sverige og Norge er fortsat åbne, mens hovedparten af de øvrige europæiske spillermarkeder lukkede ved udgangen af januar.

Annonce

Vi anser ham stadig som en meget dygtig spiller, og vi håber, vi på sigt får ham tilbage på vores førstehold.

Jacon Krüger, teknisk chef i VB

Er på ingen måde opgivet af VB

Indtil videre har der dog ifølge Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, ikke i denne omgang været tilbud omkring Agon Mucolli, der skulle tages stilling til.

- Det er en utilfredsstillende situation for ham, og derfor ser vi velvilligt på det, hvis der dukker noget op, siger Jacob Krüger.

Han anser det for langt overvejende sandsynligt, at der blive tale om en lejeaftale, hvis Agon Mucolli i løbet af de kommende par uger skal af sted.

Sådan en aftale vil ifølge Jacob Krüger passe VB udmærket, da klubben langt fra har opgivet den unge offensivspiller.

- Vi anser ham stadig som en meget dygtig spiller, og vi håber, vi på sigt får ham tilbage på vores førstehold, siger Jacob Krüger.

I øjeblikket ser det dog ikke for godt ud med hensyn til spilletid, og glipper det med en lejeaftale, skal der laves en plan.

- Så skal vi have fundet ud af, hvordan han igen kommer til at spille førsteholdsfodbold i Vejle, siger Jacob Krüger.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

De hjemløse og byens andre udsatte savner et værested om aftenen

Annonce