Annonce
Vejle

Strømmen er tilbage efter stort nedbrud: Trefor mener at have lokaliseret fejlen

Trefor er i øjeblikket til stede med flere medarbejdere ved en transformerstation på Niels Finsensvej i Vejle. Foto: Kristian Pahus
Forsyningsselskabet Trefor meddeler klokken 16.20, at man er tilbage i normal drift.
Annonce

Vejle: Torsdag kort før klokken 16 skulle de fleste i Vejle-området have strøm igen.

Det fortæller elforsyningschef Per Sørensen fra Trefor til Vejle Amts Folkeblad.

Ifølge Per Sørensen stammer det store strømnedbrud med stor sandsynlighed fra en fejl på en transformerstation, der ligger på Niels Finsensvej i Vejle.

- Vi er ret overbeviste om, at det er inde på den station, der er sket en fejl. Det er en nyetableret station. Vi er ved at undersøge, hvad der nærmere er sket.

- Vi har også overvejende fået elforsyningen genetableret hele vejen rundt. Vi mangler lige kunderne i det område (hvor stationen ligger red.), lød det tidligere fra Per Sørensen.

Klokken 16.20 kunne Trefor berette om normal drift.

- Vi er tilbage i normal drift og forventer ikke yderligere driftsforstyrrelser på elforsyningen, skriver forsyningsselskabet på Twitter.

Elforsyningschef Per Sørensen oplyser, at ingen medarbejdere fra Trefor er komme til skade i forbindelse med strømnedbruddet.

Vejle Amts Folkeblad har været til stede ved den omtalte transformerstation. Her vidnede fire Trefor-biler samt personale med gasmasker om, at man gjorde klar til at finde fejlen.

- Vi har to transformerstationer på stationen, så vores forventning er nu, at det formentlig er det ene felt er fejlramt, så hvis det ellers ser rigtigt ud med det andet felt, så er det det, vi kan tage med igen, siger Per Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

To børnehaver i Vejle ramt af corona: 51 børn og 11 voksne sendt hjem

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Vejle For abonnenter

Ny vej fra ådalen til Uhrhøj rammer familie med fem børn: Kjærs jord bliver skåret midt over

Vejle

Smattede blade og standset godstog giver problemer

Annonce