Annonce
Trekantområdet

Strib Vinter Festival er aflyst: - Det er brandærgerligt og med stor beklagelse

Poul Krebs var blandt hovednavnene til Strib Vinter Festival 2021, som nu er blevet aflyst på grund af coronarestriktionerne. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Strib: De håbede til det sidste, men bestyrelsen for Foreningen GUF har nu valgt at trække stikket på Strib Vinter Festival, der skulle have løbet af stablen fra 11. til 14. februar.

Det oplyser Foreningen GUF i en pressemeddelelse.

- Det er brandærgerligt og med stor beklagelse at vi må aflyse, men set i lyset af den aktuelle Covid-19-situation og de aktuelle restriktioner i forhold til forsamlinger, overnatning på Strib Skole samt muligheden for at lave og servere mad til publikum, er det simpelthen ikke muligt at afholde en festival, skriver bestyrelsesformand Jørgen Rahbek i pressemeddelelsen.

Foreningens bestyrelse valgte i efteråret 2020 at udskyde beslutningen om en mulig afvikling af festivalen til 4. januar 2021 i håbet om, at Covid-19-situationen skulle tegne sig lysere og af hensyn til forberedelserne, heriblandt billetsalget, aftaler med leverandører og trykning af programmet. Foreningen oplyser også, at den løbende har sparret med politiet, men at bestyrelsen nu altså har besluttet at aflyse.

På 2021-programmet var navne som Poul Krebs, Dorte Gerlach, Jonah Blacksmith Trio og irske Eleanor Shanley. GUF oplyser i pressemeddelelsen, at det program så vidt muligt vil blive forsøgt bibeholdt til festivalen i 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce