Annonce
Vejle

Stribe af indbrud: Tyvene slog til flere steder i Vejle og Farre i weekenden

Arkivfoto: Michael Bager
Der blevet stjålet smykker og elektronik fra flere villaer i weekenden.
Annonce

Vejle/Farre: Hen over weekenden har der været flere indbrud i villaer og garager i Vejle og Farre.

Det oplyser Sydøstjyllands Politi.

En villa på Harevænget i Vejle havde mellem fredag og søndag indbrud. Tyven kom ind via et soveværelsesvindue, som vedkommende sandsynligvis brød op med et koben. Fra villaen har tyven stjålet diverse guld- og sølvsmykker. Blandt andet et armbånd, øreringe i sølv og hvidguld og en sølv halskæde med vedhæng.

En tyv brød ind i en villa på Jupitervej i Vejle mellem torsdag eftermiddag og søndag klokken 12.15. Et vindue til et børneværelse blev brækket op, og tyven trak gardinerne for og gennemrodede hele huset. Vedkommende har stjålet parfumer, en bærbar pc, en sort rygsæk og en soundbar.

I tidsrummet mellem fredag og søndag middag slog en tyv til i en villa på Mølholm Landevej i Vejle. Politiet har endnu ikke et overblik over stjålne koster.

Mellem lørdag klokken 10 og søndag klokken 16.15 har en tyv stjålet diverse guld- og sølvsmykker fra en villa på Marsvej.

Fra en garage på Pottervej i Farre gik en tyv ind ad en uløst dør. Tyven tog en havetraktor af mærket Husqvarna model R114C. Den er delvist ridset på den ene side, og det er et kendetegn, oplyser politiet. Indbruddet er sket mellem lørdag midnat og søndag klokken 10.30.

På Markvangen i Vejle Øst i tidsrummet mellem fredag klokken 23.30 og søndag klokken 10 har en tyv stjålet en golftaske med diverse golfkøller.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter endnu en uge med rekordhøje smittetal: Disse områder i Vejle er lige nu hårdt ramt

Annonce