Annoncørbetalt indhold

Strik til alle anledninger

Store varme og lækre strik er og bliver en favorit blandt alle modeelskere.

Indholdet er sponsoreret

Er du også en af dem, som går og glæder sig til efteråret, udelukkende fordi efteråret indebærer strik i masses - så er MESSAGE webshoppen og butikkerne helt sikkert noget for dig. Her findes strik nemlig i et væld af varianter, kvaliteter, materialer, strukturer, pasformer og farver. Hvad der er fælles for alle MESSAGE strik, er at de er moderigtige og følger en trend, som aldrig går af mode.

Strik behøver dog ikke nødvendigvis at være en stor trøje i en kraftig tung kvalitet, strik kan sagtens variere i udtrykket. Selvom vi hos MESSAGE også er glade for den klassiske oversize strik med turtleneck og afslappet pasform, så findes der også finere og mere delikate strik. Om du er til cardigans, strikkjoler eller striktrøjer, så er MESSAGE sortiment stort nok til at du kan finde lige hvad du søger. MESSAGE strik varierer meget i udseendet, der er både strik med masser af detaljer, feminine strik med åben ryg og diskrete turtlenecks, som fungerer godt til hverdag.

I Danmark er striktrøjen aktuel hele året rundt. Årsagen til dette er først og fremmest det meget omskiftelige vejr i Danmark, som gør at vi kan have kolde regnvejrsdage om sommeren – eller kølige sommeraftner. MESSAGE har heldigvis et bredt udvalg af striktrøjer, som kan anvendes året rundt, der fås i forskellige variationer af farver og materialer. Materialet kan variere fra at være let og fint i kvaliteten, til at være kraftig og mere chunky, ligesom strukturen i materialet kan være forskellig. Farven på strik kan på samme måde være afgørende for strikkens aktualitet alt efter hvilken årstid det er, bordeaux, mørkeblå, sort og grå er typiske efterårs- og vinterfarver, mens lyse pasteller samt creme og hvid er populære forårs- og sommerfarver. Striktrøjen er, hvad end det er en turtleneck, rund hals eller v-hals, uundværlig og et must-have i enhver garderobe. Stikken kan nemt styles til et par jeans, over en kjole eller til en nederdel – tag eventuelt en læderjakke over din strik, og du er good-to-go.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.