Annonce
Give

Strikkeklub får 10.000 kroner

Give-kvinder får 10.000 kroner til at strikke blandt andet puder og knæplaider til udstilling i Tønder. Arkivfoto

Give: 10.000 kroner er på vej til amatørstrikkerne i Garn Elskende Mesdames fra Give. Pengene kommer fra Nordea Fondens Lokalpulje, og de skal bruges til at købe garn, så gruppen kan udstille deres strik side om side med Wegner til Stolens Dag, og støtten betyder meget for amatørgruppen, forklarer medlem Ebba Melsen.

- Vi vil gerne vise, at strik er andet end sokker. Det er et kunsthåndværk. Men det er os selv, der står med alle udgifter, så fondens støtte betyder temmelig meget for os og inspirerer os til at blive ved med at strikke, siger hun.

Der er fem medlemmer af Garn Elskende Mesdames, og i løbet af sommeren omsætter de Nordea Fondens bidrag til 30 strikkegenstande, blandt andet puder og knæplaider, som alle kan ses i Vandtårnet i Tønder fra 31. august.

Til sammen har i alt 222 danske foreninger modtaget 5,08 millioner kroner fra Nordea Fondens Lokalpulje, og det skal bidrage til aktiviteter, der bidrager til glæde og lokalt fællesskab i foreningen og lokalområdet, skriver fonden i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce