Annonce
Give

Succes med nye aktiviteter til høstfesten i Vonge

Gadekampen var et nyt tiltag, der blev afviklet fredag aften. Her skulle deltagerne dyste blandt andet i omvendt gummistøvlekast, og det var emdisciplin, der kaldte på smilebåndene både hos tilskuerne og deltagerne. Foto: Jim Hoff
Den årlige høstfest i Vonge var i år ramt af både regn og nye spændende aktiviteter, og de især sidstnævnte skulle vise sig at blive populære tilføjelser til et ellers klassisk høstfestprogram.

VONGE: De høstfestede godt og vel en hel uge, de gode folk fra Vonge og omegn, og som det jo er på disse breddegrader, så blev festlighederne naturligvis velsignet af det danske sommevejr i alle dets både tørre og våde afskygninger.

Men det tog ingenlunde humøret fra det robuste Vongefolk, der ufortrødent og kampen op med regnen.

Allerede om søndagen blev festen åbnet med ugens første nye tiltag, en quiz-gåtur på henholdsvis fire og seks kilometer. Her skulle deltagerne undervejs besvare i alt 27 spørgsmål om Vonge, som handlede både om nutidige og historiske forhold. Herefter var der bagekonkurrence, så alt i i alt en hyggelig høstfeststart, der havde i omegnen af 50 deltagere.

Tirsdag aften gik det løs i Vonge-hallen, hvor samtlige ØNIFs ungdomshold var i kamp med godt med lokale fans på tilskuerrækkerne.

Samme hal var torsdag aften vært for en anden nationalsport, nemlig bankospil, og her havde pænt over 300 gæster fundet vej til stolerækkerne.

- En rigtig fin aften med flot opbakning. Hallen var godt fyldt op, og der var 90 fine præmier fra vores trofaste sponsorer. Virkelig en stor succes, fortæller Didde Høst Lundfold, der er forkvinde i høstfestudvalget.

Vi er godt tilfreds med både ugens forløb og deltagerantallet til selve høstfesten. Vi er ikke mindst glade for, at vores nye tiltag efterfølgende fik så meget ros af deltagerne.

Didde Høst Lundfold, forkvinde i høstfestudvalget

Gadekampen storhittede mellem regnbygerne

Fredag aften, i silende regnvejr, lancere udvalget så det næste nye sjove tiltag: Gadekampen. Her skulle seks gader dyste i fem vanvittige, sjove og umulige discipliner lige fra gummistøvlekast til vælte-flasker-med-panden.

- Hvert hold havde en kaptajn, og denne skulle finde en person under 12, en mellem 12-20 år, en over 60, en rødhåret og en med skæg og briller til sit hold. En måske umulig opgave, og nogle havde da vist også snydt lidt på vægten med parykker og falske briller, men det overså dommerne naturligvis, fortæller Didde Høst Lundfold.

På trods af regnen blev det en helt forrygende god aktivitet, hvor både deltagere og de pænt mange tilskuere morede sig kongeligt over de mange sjove og ufrivilligt morsomme forsøg på at klare de meget alternative sportsdiscipliner.

Godt tilfredse med ugens forløb

Lørdag stod den på optog gennem byen, igen med regnen som følgesvend.

- Der var tre voksne optog og et børneoptog i år. Altså ikke det helt store brag, så her må folk lige hjem og finde kreativiteten frem igen. Efterfølgende var de eftermiddagshygge på festpladsen på stadion med børneaktiviteter og pandekagebod. På trods af regnen en hyggelig eftermiddag, siger Didde Høst Lundfold.

Selve høstfesten om aftenen havde tilslutning af 204 spisende gæster, og da selve ballet med musik af altid træfsikre 'Let's Suit Up' gik i gang kom yderligere 80 deltagere til.

- Vi er godt tilfreds med både ugens forløb og deltagerantallet til selve høstfesten. Vi er ikke mindst glade for, at vores nye tiltag efterfølgende fik så meget ros af deltagerne. Regnen kan vi ikke gøre noget ved, og når folk tackler det så sejt, som de gjorde det i år, er det heller ikke noget problem, konstaterer Didde Høst Lundfold.

Succes: Torsdag aften havde pænt over 300 vongeborgere valgt at tage til bankospil i hallen, hvor 90 fine præmoere ventede på nye ejere.Foto: Jim Hoff
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Annonce