Annonce
Jelling

Succesfuld sangaften-koncept skal skaffe penge til Knæk Cancer

Højskoleforstander Jakob Bonderup sidder klar ved klaveret, når der skal synges højskolesange til ære for Knæk Cancer-indsamlingen i Jelling. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Knæk Cancer Jelling inviterer til højskolesang med Jakob Bonderup mandag 22. oktober.

Jelling: Når DGI Huset i Vejle jævnligt kan samle op mod 800 mennesker fra nær og fjern til sangaftener med højskoleforstander Jakob Bonderup, er der potentiale for, at konceptet også kan blive en succes i Jelling.

I hvert fald for en enkelt aften, når UCL lægger lokaler til en sangaften med selvsamme Jakob Bonderup, som udover at være forstander på Engelsholm Højskole er medforfatter af Højskolesangbogen.

Sang-arrangementet foregår mandag 22. oktober fra klokken 19 til 21 i auditoriet på UCL, Stationsvej 4 i Jelling.

Prisen for at være med til sangaftenen er 75 kroner, men så får du til gengæld også kaffe og kage for beløbet, der går ubeskåret til indsamlingen Knæk Cancer. Billetter kan købes via Facebook-siden Knæk Cancer Jelling eller hos butikken Kræs, der hører hjemme i Runecentret.

Annonce

Flere initiativer

Det er Jelling-kvinderne Heidi Bæk Sohn, Maj-Britt Hansen og Heidi Brandt Leth, som har valgt at sætte en række lokale initiativer i værk for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Ud over sangaftenen med Jakob Bonderup er der løbende en række auktioner i gang på den føromtalte Facebook-side. Tilmed er der et større arrangement lørdag 27. oktober på Bredagerskolen, hvor der vil være alt fra loppemarked til linedance, banko og bagedyst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce